Hogy nem tűnt eddig fel? A titok, amit csak a legnagyobb Reszkessetek, betörők! rajongók tudhatnak!

Borítókép: Hogy nem tűnt eddig fel? A titok, amit csak a legnagyobb Reszkessetek, betörők! rajongók tudhatnak! Forrás: Intercom/Reszkessetek, betörők!
Nincs karácsony Kevin nélkül! De valóban mindent tudunk már a McCallister famíliáról?

Ha december, akkor Reszkessetek, betörők! Olyan ez, mint a sült krumpli és a ketchup – lehet nélkülük élni, de nem érdemes. Számtalanszor láttuk már, betéve tudjuk az összes szöveget – főleg azokat a bizonyos ikonikus mondatokat. Az elmúlt években pedig sorra derültek ki újabb és újabb érdekességek a filmről, amiket korábban nem hallottunk:

Nos, a következő infót is csak azok tudhatják, akik igazi fanatikusai a filmnek – vagy minimum betéve tudják a stáblistát. Feltűnt már neked, hogy a főszereplő, Kevin és a filmbeli unokaöccse, Fuller mennyire hasonlítanak?

Bizony nem véletlen, ugyanis bár a film sztárja egyértelműen a most 42 éves Macaulay Culkin lett, egy másik Culkin is szerepelt a filmben, ő pedig a 40 éves Kieran, aki tökéletesen hozta a Pepsi-függő kiskölyköt.

Sőt, gyakorlatilag mondhatjuk, hogy a két testvér közül Kierannak jött be jobban az élet Hollywoodban. Az elmúlt években háromszor jelölték Golden Globe-díjra, és többek között a Fargo, illetve az Utódlás című sorozatokban is láthattuk őt. Utóbbi sorozatnak köszönhetően pedig idén Emmy-díjra jelölték a Legjobb férfi mellékszereplő dráma kategóriában. 2013-ban vette feleségül Jazz Chartont, tavaly ősszel pedig megszületett lányuk, Kinsey Sioux.

És ezt láttad már?