Matthew Perry újra szingli és online társkeresőn ismerkedik

MatthewP Perry Forrás: gettyimages
Hihetetlen, de a sztárok is szeretnek online társkeresőn ismerkedni.

A Jóbarátok szereplője, Matthew Perry bár még csak nemrég óta erősíti újra a szinglik táborát, ez kicsit sem tántorította el attól, hogy elkezdjen nyitni az új lehetőségek felé. Mivel mostanában több munkája van, ezért felregisztrált a Raya nevű randialkalmazásra, amelyet a szemfülesek egyből észre is vettek. A színész két évig alkotott egy párt Molly Hurwitzc, tehetségkutató ügynökkel, akivel a közeli ismerősök szerint néhány hete ért véget a kapcsolata.

Bár békében váltak el, a színész nem sokáig siratta a 30 éves nőt, ugyanis pár napra rá, már több hölgy is a horgára akadt, akikkel üzeneteket is váltott. Matthew egyébként már többször használta az alkalmazást, amikor épp egyedülálló volt. Véleménye szerint, ma már egyszerűbb ilyen felületeken ismerkedni, mert nem érzi magát annyira feszélyezve az ember és azt is könnyebben kiszűri, hogy kivel érdemes hosszabbtávra tervezni.

A Jóbarátok sztárja legutóbbi kapcsolata előtt 6 évig járt Lizzy Caplan színésznővel, akivel már a házasságot tervezték, végül mégis szakításra került sor a színész folyamatos depressziója miatt.

Reméljük most összejön neki!

Szerintetek is könnyebb online ismerkedni?
Igen!
Nem!
Még nem próbáltam!

Ha nem tudod, hogy mivel lepd meg a Jóbarátok-rajongó barátaidat, akkor adunk néhány nagyszerű tippet!