Kris Jenner elkotyogta, mi volt Kylie Jenner tettének hátterében

kylie jenner,kris jenner Forrás: gettyimages
Tegnap bombaként robbant a hír, hogy Kylie Jenner 600 millió dollárért eladta a Kylie Cosmetics részvényeinek 51%-át, méghozzá a Cotynak.

Bár tényleg szép összeget hozott neki a konyhára, mégis mindenki azt találgatta, hogy vajon miért hozott meg egy ilyen nagy döntést. Természetesen Kris Jenner gyorsan reagált az emberekben felmerült kérdésekre, hogy senki se gondoljon a legrosszabbra.

A tegnapi nap igazán nagy nap volt Kylie és a Kylie Cosmetics életében, amely a családunkat is büszkeséggel tölti el. Nagyon izgatottan nézünk a jövőbe.

Természetesen hozzátette, hogy a cég ezzel egy nagy fejlődési útra lépett és szerinte nagyon hasonló elképzeléseik vannak, amellyel a Kylie Cosmetics több területen is óriási sikereket érhet el a jövőben. Persze szóba került maga Kylie is, hiszen mégis csak az ő neve alatt futott a cég, amely elsősorban az ő arca miatt lett ilyen népszerű.

A cég a gyermeke és nagy álma, hogy ezt a szépségbirodalmat még több kategóriában ismerjék el.

Kylie-t egyébként jelenleg kislánya, Stormi nevelése köti le a legjobban, hiszen még csak pár hónapja szakítottak Travis Scottal.

Ha kíváncsi vagy Kylie Jenner hasonmására, akkor kattints a galériára!