Károly királyt kísérti a múlt: olyan nyilvános beszólást kapott, hogy mi is zavarba jöttünk

Borítókép: Károly királyt kísérti a múlt: olyan nyilvános beszólást kapott, hogy mi is zavarba jöttünk Forrás: Chris Jackson/Getty Images
Ilyenkor azért nem lennénk Károly király helyében.

Károly király koronázásáig már csak kevesebb mint két hét van hátra, ezért nem is csoda, hogy az egész Egyesült Királyság gőzerővel készül a történelmi eseményre.

Az utcákat és az üzleteket már elkezdték feldíszíteni, és mindenhol Károly király arcképe és a koronázásra invitáló dekorációk virítanak.

Ez alól az a szupermarket sem kivétel, akik tudatosan, vagy véletlenül (na persze) jól megviccelték a királyt és felelevenítették élete egyik legkellemetlenebb botrányát.

Ugye emlékszel még a tampon-gate-re?

Ha néztem A korona című sorozatot, akkor biztosan tudod, miről van szó, és Károly legnagyobb szerencsétlenségére ez a történet igaz, nem csak sorozat alkotóinak fejéből pattant ki. A sztori röviden annyi, hogy az akkor még házas Károly egy erotikus hangvételű telefonbeszélgetés során azt ecsetelte szeretőjének, Kamillának, hogy milyen szívesen lenne a tamponja….És ami még kellemetlenebb, hogy hangfelvétel is készült a furcsa szerelmi vallomásról, amit később eladtak egy bulvárlapnak. Így történt tehát, hogy sokan még most is tampon királyként hivatkoznak Károlyra.

A múltat letagadni nem lehet és nem csak azért, mert a királyi család egyik tagjáról van szó, hanem azért sem, mert ez a kép annyira szürreális, hogy nem is csoda, hogy beleégett az emberek emlékezetébe.

A történetet ismerve pedig már nem nehéz kitalálni, hogy milyen árucikkek mellé helyezték ki az egyik szupermarketben a Károly koronázását hirdető molinót.

Ünnepeljük a király koronázását!
olvasható a tamponok mellett
Te sajnálod Károlyt, hogy még mindig nem felejtették el az emberek a tampon-gate-et?
Ennyi poén belefér!
Igen, nem szép dolog kigúnyolni a királyt!

A királyi család sosem szűkölködött feketebárányokban, katt a galériára, ha kíváncsi vagy a legnagyobb botrányhősökre!

Évekre lebontva is akadnak botrányok szép számmal, 2022-ben ezek voltak a királyi család legkellemetlenebb ügyei!

A JOY magazin írása.