Hugh Grant egy nagyon fura sztorit osztott meg George Clooney-ról

Borítókép: Hugh Grant egy nagyon fura sztorit osztott meg George Clooney-ról Forrás: Getty Images/Andres Otero / Contributor
Az angol színész igazán elképesztő teóriát osztott meg.

Hugh Grant nemrégiben Terry Gross-szal beszélgetett a Fresh Air adásában, ahol meglepő őszinteséggel mesélt karrierjéről, hogy melyik munkáit szerette igazán, melyik volt kevésbé a kedvére, nem mellesleg pedig azt is elárulta, hogy az embereknek egészen fura sztorijaik vannak arról, hogy mi lesz akkor, amikor valaki hirtelen szuperhíres lesz.

Szeretem azt az elméletet, miszerint azok az emberek, akik hirtelen válnak ismertté, érzelmileg abban a pillanatban ragadnak, ahol voltak, amikor ismertté váltak. Nem tudnak továbblépni onnan. Hallottam történeteket arról is, hogy hiába van George Clooney-nak hatalmas kúriája, a mai napig egy szekrényben alszik, mert egy nagyon kicsi lakásban aludt akkor, amikor híres lett.

George Clooney nem mellesleg 33 éves volt, amikor igazi hírnévre tett szert a Vészhelyzet című sorozatnak köszönhetően, ahol a jóképű Ross dokit alakította.

Hugh Grant azt is elárulta, hogy ő maga megtartotta azt a lakást, ahol a legényéveit töltötte, mielőtt ismertté vált volna, és mostanság egyfajta nyugalmi bázisként használja, ahová el tud vonulni a mozgalmas családi mindennapok elől.

Most is abból a lakásból beszélgetek veled, ahol korábban éltem. Sosem adtam el, mert szeretek ide menekülni dolgozni. Itt biztonságban érzem magam, Nos, tudod, egészen más, amikor öt gyerek sikoltozik körülötted.

George biztos nagyon hálás a színésznek, hogy a szájára vette ezzel a sztorival. Hugh pedig szépen gyűjtögeti maga körül azokat, akik nem szívesen állnak már szóba vele...

És ezt láttad már?