Hosszú Katinka életében nincs több titok: nagy dobásra készül az úszónő

Hosszú Katinka Forrás: Instagram/hosszukatinka
A sztársportoló nagy bejelentést tett!

Igazán mozgalmas napjai vannak Hosszú Katinkának! Alig néhány napja annak, hogy megírtuk, átvehette az év európai női sportolójának járó díjat, amit ráadásul Charles Camenzuli adott át neki, most újabb örömhírrel szolgálhatott a rajongónak. A háromszoros olimpiai bajnok úszóról, Hosszú Katinkáról ugyanis most egy portréfilm készül!

Lehet, már hallottátok, film készül az életemről 😱☺️ Nem egyszerű feladat az olimpiai felkészülés közben dokumentum filmet forgatni, de szeretném megmutatni Nektek, hogy mi áll valójában egy-egy eredmény mögött és az mit képvisel. Köszönöm a felkérést a Nemzeti Filmintézetnek!

Az olimpiai felkészülés egy sportoló életében mindig hatalmas falat, azonban ezt megtoldani egy másik, ilyen volumenű projekttel még nagyobb kihívás. A Nemzeti Filmintézet honlapja szerint a forgatások februárban kezdődnek, a 65 napos forgatás során pedig az alkotók szárazon és vízen, a felkészülés hullámhegyein, hullámvölgyein fogják kísérni a sztársportolót.

A stáb az úszónőt Tokióba is követi, ahol a három aranyat hozó riói olimpia után ismét versenybe száll a győzelemért. A film forgatása során a jelenben kibontakozó, izgalmas történettel párhuzamosan az alkotók arra vállalkoznak, hogy Hosszú Katinka életútját, a múltját is bemutassák. A Szupermodern Stúdió gyártásában Katinka munkacímmel készülő portréfilm mozibemutatójának tervezett időpontja 2020 karácsonya.

Alig várjuk!