Sarolta hercegnő szülinapi fotói tényleg tündériek, és nem akárki készítette őket!

Sarolta hercegnő,Katalin hercegné Forrás: Getty Images
5 éves lett Katalin és Vilmos kislánya, Sarolta hercegnő, ez alkalomból pedig készült pár nagyon édes kép a pici lányról. Kitalálod, ki lehetett a fotós? Segítünk: szó sincs szakemberről...

Május 2-án töltötte be az ötödik életévét a cuki Sarolta hercegnő: Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek ő a középső gyermeke és egyetlen kislánya, aki egyébként nagyon hasonlít Erzsébet királynőre, dédnagymamájára. A kislány születésénél fogva a 4. a brit trónöröklési rendben: előtte áll nagyapja, Károly walesi herceg, édesapja, Vilmos és bátyja, György cambridge-i herceg.

A királyi családban jó ideje hagyomány már, hogy a szülinapos csemetékről friss fotók készülnek: ezúttal Katalin hercegné maga készítette a képeket, aki egyébként hobbifotós.

A nagy buli ezúttal viszont elmaradt, és Sarolta úgy ünnepelt, mint egy hétköznapi gyermek, de a jótékonykodás nem maradt el. Sarolta ugyanis segített Katalinnak és Vilmosnak otthon készült tészta kiszállításában, az ok természetesen az volt, hogy a különösen veszélyeztetett norfolkiaknak a járvány miatt ne kelljen otthonról kimozdulniuk.

Már mutatjuk is a friss fotókat Saroltáról: édesek, ugye?

Nem is kérdés, hogy egyre szebb ez a kislány!