Szerepelj a JOY és az F&F közös műsorában és NYERJ! A GardróbTuningban ezúttal Holdampf Linda segít felfrissíteni a nyári ruhatáradat!

Borítókép: Szerepelj a JOY és az F&F közös műsorában és NYERJ! A GardróbTuningban ezúttal Holdampf Linda segít felfrissíteni a nyári ruhatáradat!
Jelentkezz a JOY és az F&F, GardróbTuning című műsorába, ahol Holdampf Linda segít a szereplőknek átalakulni! A forgatás során bemutatott, trendi F&F ruhadarabokból álló szettek egyikét is hazavihetitek.

A JOY és F&F közös videósorozatába olyan párosokat keresünk és mutatunk be, akik elhatározták, hogy új fejezetet nyitnak életükben. Megújult külsővel, magabiztosabban robbannak be és végre felszínre hozzák a bennük rejlő maximumot. Ehhez pedig mindössze egy kis iránymutatásra és felturbózott gardróbra van szükségük.

A tuti tippekről Holdampf Linda stylist, műsorvezető gondoskodik, aki az F&F legfrissebb nyári kollekciójából szemezgetve segít tökéletessé varázsolni az outfiteket.

Az aktuális gardróbod kedvenc darabjainak rövid felmérése után Holdampf Linda szakmai segítségével kiderül, hogy a szereplőknek mitől érdemes megválniuk és mik azok a trendi és igazán előnyös ruhák az F&F nyári kollekciójából, amikkel a személyiségükhöz passzoló, mégis sokkal divatosabb és lehengerlőbb lehet a stílusuk.

Szeretnéd tudni, mi áll jól az olyan alkatú nőknek, mint te? Elhoznád a tesódat, az anyukádat vagy a legjobb barátnődet egy teljes makeoverre? Megváltozott az alakod, és nem tudod, milyen ruhákban tudnád kihangsúlyozni az adottságaidat?

A forgatás során kiválasztott F&F szettből a párosok megtarthatnak egy kiválasztott szettet, melynek értéke játékosonként 30. 000 Ft/szett.

Jelentkezz az F&F Gardróbtuning átalakításra >> itt!

A jelentkezési határidő 2021. április 29.!