4 téli sminktrend, amit minden 40 év feletti nőnek el kell kerülnie: irtó sokat öregíthetnek rajtad!

Borítókép: 4 téli sminktrend, amit minden 40 év feletti nőnek el kell kerülnie: irtó sokat öregíthetnek rajtad! Forrás: Getty Images
Hogy hogyan ne sminkelj idén télen, ha elmúltál már 40 éves, de imádod a menő sminktrendeket és a megújulást? Van pár tippünk, amit érdemes kerülni!

Az első és legfontosabb sminkszabály az, hogy nincsenek szigorúan meghatározott sminkszabályok. Ami működik az egyik személy esetében, az a másiknál nem, és amit valaki „sminkbűnnek” tekint, az a másiknak az imádata tárgya és mindennél jobban akarja. Ha a jelenlegi sminkszokásaid önbizalmat adnak neked, akkor ne változtass semmin, de ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben a sminkeddel, vagy érdekelnek az új trendek, trükkök, akkor érdemes lehet megismerkedned tippjeinkkel, na és persze azzal is, hogy melyek azok a hibák, amiket nem árt elkerülni, ha nem szeretnél idősebbnek látszódni a korodnál. A színes szempillaspiráltól kezdve a latte sminkig minden megtalálható a 2023-as őszi-téli sminktrendek között, de melyek azok, amiket 40 felett már inkább hanyagolj?

Galériánkból megtudhatod, mik azok a sminktrendek, amiket érdemes 40 felett elkerülnöd!

Most pedig íme 5 bob frizura, amit 40 felett messziről kerülj el - mutatjuk, hogy mit válassz helyettük!

Az InStyle magazin írása.