Bőrápolási rutin 30 felett, amit a bőröd is imádni fog! Avagy miért válaszd a biot?

Borítókép: Bőrápolási rutin 30 felett, amit a bőröd is imádni fog! Avagy miért válaszd a biot? Forrás: Getty Images/ PhotoAlto/Frederic Cirou
A megfelelő arcápolást nem lehet elég korán elkezdeni. Már a húszas éveidben érdemes rá odafigyelni, hogy megelőzd a bőrhibák megjelenését. 30 felett pedig már egyenesen kötelező! Milyen az egyszerű, minden napra beiktatható, bőrápolási rutin? És miért érdemes biokozmetikumot választani? Mutatjuk!

Miért válassz biokozmetikumot?

Ha igazán tudatos vásárló szeretnél lenni, válaszd a biot a szépségápolásban is! Ezzel ugyanis nem csak a szépségednek és az egészségednek teszel jót, de a környezetednek is. Mert a biotermékek valóban természetesek, tiszta minőségűek, gyártóik pedig nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy tevékenységükkel ne veszélyeztessék az ökológiai egyensúlyt. Tudatos bőrápolónak lenni tehát annyit jelent, hogy amellett, hogy azt nyújtod a bőrödnek, amire tényleg szüksége van, és egy következetes rutint alkalmazol, odafigyelsz arra is, hogy honnan származik és mit tartalmaz a termék, amit minden nap használsz.

Mit tud egy valódi biokozmetikum?

Te tudod, hogy milyen is valójában egy igazi biokozmetikum? Olyan kozmetikum, amelynek összetevői ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, valamint az alapanyagok mellett a termék gyártását és csomagolását is felügyeli valamely ellenőrző szervezet. A bio szépségápolási termékek kiváló minőséget képviselnek, a lehető legmagasabb arányban tartalmaznak ökológiai összetevőket, a lehető legtermészetesebb formában, hogy megőrizzék a természetes jellegüket. Ha valami bio, akkor az azt is jelenti, hogy olyan organikus összetevőkből készült, melyek előállítása, termelése során nem használtak műtrágyát, mesterséges permetezőszert, és a génmanipuláció is kizárt.

Forrás: Yves Rocher
A bio szépségápolási termékek kiváló minőséget képviselnek.

Miért használnánk mást, ha a leghatékonyabb és legtermészetesebb megoldás ott van az orrunk előtt? Azok a márkák, amelyek kínálatában egyre nagyobb arányban képviseltetik magukat a tanúsított biotermékek, tulajdonképpen az egyszerű növények és a természetes összetevők zsenialitását ismerték fel és használják ki. A biokozmetikumok tisztelik a bőrünket, együttműködnek vele, serkentik és támogatják önregenerációs folyamatait, gyengéden ápolják azt, nem terhelik feleslegesen mesterséges adalékanyagokkal.

Ha mindezek után kedvet kaptál, hogy kipróbáld őket, mutatunk neked egy hatékony bio szépségápolási rutint és konkrét tippeket is hozunk neked a kedvenc termékeinkkel!

Így építsd fel a bio szépségápolási rutinodat, ha elmúltál 30!

Tulajdonképpen a bio szépségápolási rutinnak is ugyanazok a lépései, mint a hagyományosnak, a különbség a használt termékekben mutatkozik meg, na és persze abban, hogy pár héten belül a bőröd új életre kel a nagy koncentrációjú, természetes hatóanyagoknak köszönhetően.

A legvalódibb bio: Az Yves Rocher Famille BIO termékcsalád

Miért pont az Yves Rocher Famille BIO termékcsaládot választottuk a bio szépségápolási rutin lépéseinek bemutatására? Mert számunkra már bizonyított! Több termékcsaládjukat is teszteltük már az elmúlt években és minden alkalommal hozta a „wow”-élményt, ezért nem csoda, hogy nagy izgalommal vártuk, hogy a Famille BIO termékeket is kipróbálhassuk.

Ahogy azt az Yves Rocher márkától már megszokhattuk, a Famille BIO termékcsalád termékei is természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, tehát valóban gyengéd ápolást nyújtanak a bőrnek. Ennél a termékcsaládnál a bio alma játssza a főszerepet, amelyet Bretagne-ban, ellenőrzött körülmények között termesztenek és szüretelnek. A bio alma tele van olyan alapvető tápanyagokkal, amelyek az egész család számára fontosak, így a termékeket már három éves kortól kezdve kicsik és nagyok egyaránt használhatják.

Egy egyedülálló technológiának köszönhetően az Yves Rocher szakértői három hatóanyagot használtak a Famille BIO termékcsaládnál:

  1. a cukorban és polifenolokban gazdag almakivonatot, amely védelmezi a bőrt
  2. a zsírsavakban gazdag almamag-olajat, amely táplálja a bőrt
  3. a hidratáló és ásványi anyagokban gazdag almavizet, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát

A termékcsalád öt termékből áll, ezek mindegyike tanúsítottan bio és bőrgyógyászatilag tesztelt. Egyes termékek akár 99%-ban természetes összetevőket tartalmaznak és a friss, savanyú alma finom illatjegyeit hordozzák. Tegyél velük egy próbát, hidd el, nem fogod megbánni!