Top 10-es bakancslista a fiatal éveimre

Borítókép: Top 10-es bakancslista a fiatal éveimre Forrás: europress
Nem akarom idős koromban folyton azt mondogatni, hogy "bezzeg ezt is megtehettem volna fiatalon"! Helyette azt akarom majd elmesélni, hogy milyen klassz dolgok voltak, amiket átélhettem!

De nevezhetném ezt „fiatalságom őrült bakancslistájának” is. Persze az abszolút szubjektív, hogy ki meddig érzi magát fiatalnak, én úgy gondolom, hogy a még bőven aktív éveimbe szeretném, ha ezek némelyike, vagy leginkább mindegyikbe beleférne! Hogy hogyan jött ez a bakancslista? Szerintem nagyon fontos, hogy merjünk álmodozni; hogy tisztában legyünk vele, mit akarunk még elérni, megcsinálni az életben; hogy mik a titkos és kevésbé titkolt vágyaink; és fontos, hogy úgy összességében mindig lehessen valamire várni, valamiért dolgozni. Így született meg ez a kis lista, a legvadabb, legőrültebb vágyaimból, amitől talán ti is kedvet kaptok hozzá, hogy írjatok egyet!

Forrás: europress

1# Elejétől a végéig teljesíteni az Országos Kéktúrát

Hosszú napokig csak menni, túrázni, kulcsos házakban meg barlang szálláson aludni, gyönyörködni a tájban, együtt élni a természettel. És persze jó erőnléttel és óriási élményekkel gazdagodni.

2# Gyalog felmenni az Eiffel-torony tetejére

Ugyan ez nem tűnhet nagy vállalásnak, azonban nekem, akin az évek múlásával egyre kezd elhatalmasodni a tériszony, kész kiképzés. Tudom milyen fentről, jártam már ott, mégis úgy érzem, jó lenne még egyszer lépésenként is feljutni a tetőre.

3# Még egyszer felülni egy óriás ciklonra

Vagy egy olyan hullámvasútra, amire tizenéves korában egymás után tízszer is képes volt felülni az ember, és mégsem érzett félelmet; amikor csak a puszta adrenalin dolgozott.

Forrás: europress

4# Tüsire vágatni a hajamat

Na jó, lehet hogy ez a legnagyobb őrültség lenne, amit valaha is megtennék a külsőmmel kapcsolatban, a fejformám ugyanis nem éppen a rövid hajhoz lett kitalálva. De bárcsak egyszer...!

5# Végig utazni a transzszibériai vasútvonalat

Tudjátok mennyi az? Több, mint 9000 kilométer! Hálókocsiban, páratlan vidékeken való áthaladással, rengeteg látnivalóval...eszméletlenül izgalmasnak találom!

Forrás: europress

6# Búvárkodni az Indiai-óceánban

És csodákat látni! Óriás és apró halakat, színes és kivehetetlen élőlényeket, megcsodálni egy más világot.

7# Csináltatni egy szerelem-tetkót

Valami intimebb helyre, amiről csak én és a szerelmem tudunk. És reménykedni, hogy nem bánom meg, nem deformálódik el öregkoromra és nem kell leszedetnem.

8# Tandemben ugrani egy repülőből

Ennek jelenleg már a gondolatától is halálfélelmem támad, mégis mindig úgy éreztem, egyszer klassz lenne megtenni. Kipróbálni, milyen a szabadesés, miközben azért valaki figyel rá, hogy biztosan kinyíljon az ejtőernyőd...

Forrás: europress

9# Pucéran fürdőzni a meleg tengerben éjszaka

Valami trópusi helyen, ahol tutira nem fagy bele a fenekem a vízbe! Hahaha! :-)

10# Karaokézni egy amerikai bárban, mint a filmeken

Igaz, hogy nincs különösebben jó hangom vagy ilyesmi, de egyszer szívesen felpattannék egy bárpultra, vagy színpadra, miközben valami ósdi rock’n’roll slágert énekelek. Tudjátok, csak érzés kedvéért!

Nektek mi lenne a fiatalkori bakancslistátokon? Jó sok őrültség? ;-) Írjátok meg kommentben a legjobbakat!