Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Borítókép: Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al! Forrás: Etele Plaza
Vásárolj legalább 20.000 forint értékben május 2. és június 2. között az Etele Plaza-ban, töltsd fel a blokkod az Etele App-ba és nyerj egy vadonatúj Lexus LBX-et egy évre!

Az Etele Plaza-ban egész évben több mint 150 üzlet és temérdek szolgáltatás, valamint a csúcstechnológiájú ETELE Cinema is vár rád. A divat igazi fellegvárában nemcsak a prémium boltok legújabb kínálatát tekintheted meg, de kedvenc márkáid tavaszi-nyári kollekciói mellett a főbejáratnál kiállított, vadonatúj Lexus LBX-et is, amit az Etele Plaza és a Lexus közös nyereményjátékában egy egész évre megnyerhetsz.

Forrás: Etele Plaza
Kattints a képre és tudj meg többet!

Vásárol, feltölt, nyer!

Nincs más dolgod, mint május 2. és június 2. között legalább egyszer, minimum 20.000 forintért vásárolni kedvenc üzletedben. Fontos, hogy őrizd meg a kapott blokkot, amin szerepelhet bármilyen tétel, legyen az ruházati termék, cipő, ékszer, háztartási technika, táplálékkiegészítő, vagy egy baráti ebéd. Ezután nyisd meg az Etele App-ot és kattints a nyereményjáték felületén a „Feliratkozom!” gombra, majd töltsd fel a szükséges adatokat. Ezt követően nem kell mást tenned, mint izgalommal várni az eredményhirdetést.

Stílus négy keréken

A Lexus LBX újragondolja a kompakt autókról alkotott elképzeléseket. Néhány dolog azonban nem változott, hiszen ez a modell is egy igazi Lexus, így merész stílus, kifinomult és magával ragadó vezetési élmény, öntöltő hibrid hajtáslánc és a kategóriát meghazudtoló luxus várja a nyertest. A kiállított autót* a nyereményjáték ideje alatt a Kelenföldi Pályaudvar felőli bejáratnál élőben is megnézheted.

Forrás: Etele Plaza

Egy APP mind felett

Érdemes minden látogatásnál használni az Etele Plaza saját fejlesztésű alkalmazását. A vásárlások után a blokkok beolvasásával gyűjtött pontokat később parkolásra, egyedi kedvezményekre vagy például mozijegyre is beválthatod. Ha még az érkezésed előtt regisztrálod az autód rendszámát, a parkolást az applikáción keresztül csupán egy kattintással fizetheted ki, és a sorompó automatikusan kinyílik előtted. Így nem kell a nap végén az elkallódott parkolójegyet keresned.

*a nyereményjátékban elnyerhető jármű felszereltségben és színben eltérhet az Etele Plaza-ban kiállított modelltől