Hogyan kell bankszámlát nyitni otthonról?

Borítókép: Hogyan kell bankszámlát nyitni otthonról?
Új bankszámlát nyitna? Ez ma már otthonról, kényelmesen elintézhető. Sőt, ha most a Raiffeisen Banknál új ügyfélként promóciós számlát nyit hűségnyilatkozattal, 20.000 forint jóváírást is kaphat.

Ma már nem szükséges feltétlen bankfiókba menni, ha valaki igénybe szeretné venni a bankszámlavezetés-szolgáltatást, hiszen mindez például a Raiffeisen Banknál saját otthona kényelméből, videobankos azonosítással könnyen és gyorsan elintézhető. Összegyűjtöttünk néhány fontos tippet, amelyek még kényelmesebbé teszik az online bankszámlanyitás folyamatát.

1. Gondolja át mennyi jövedelem érkezne új bankszámlájára és azt mire szeretné használni? Ennek megfelelően tudja kiválasztani a többféle ajánlatból az Önnek leginkább megfelelő számlacsomagot.

2. Válassza ki, milyen bankkártyát szeretne? Egyszerűbbet és költséghatékonyat? Esetleg olyat, amely számos extra szolgáltatást kínál, például kedvezményeket, vagy olyan helyszínekre biztosít belépést, amelyek nem mindenki számára állnak nyitva.

3. Készítse elő a videobeszélgetéshez és az online számlanyitáshoz szükséges eszközöket, dokumentumokat, hogy még gyorsabb legyen a számlanyitás. Legyen kéznél a telefonja, melyre sms kerül kiküldésre, webkamera vagy kamerás mobileszköze, a magyar személyazonosító okmányai, továbbá szükséges lesz majd még belépnie a mail fiókjába, mert a számlanyitás során megerősítő kód ide lesz elküldve.

4. Szereti elektronikusan intézni pénzügyeit? Sikeres online számlanyitás esetén hozzáférést kap internetbanki és mobilalkalmazás szolgáltatásainkhoz. Videohívás után, sikeres számlanyitás esetében, titkosítva, emailben kapja mega szerződéseit.

Miért éri meg az online bankszámlanyitás? Új számlája hamarosan használhatóvá válik, bankkártyáját rövid időn belül postán kapja meg. A Raiffeisen akciójának keretében ráadásul a feltételek teljesülése esetén 20.000 forint jóváírást kap a promócióban részt vevő számlájára, amit arra költ, amire csak szeretne. Próbálja ki a modern, gyors, kényelmes bankszámlanyitást ide kattintva!

EBKM: 0,01%
A jóváírási akció a 2021.03.01 és 2021.04.30. között megnyitott, promóciós forint lakossági bankszámlákra vonatkozik. Új ügyfél, aki 2020.09.01. után a 2021.02.28. napját követő bankszámlanyitásig nem rendelkezett Raiffeisen lakossági vagy premium bankszámlával. A promóciós számlák meghatározása, a jóváírás és a bankszámlák további feltételei megtalálhatóak a Raiffeisen bankszámla, elektronikus szolgáltatások vagy a Premium Banking Lakossági Kondíciós Listában, a Lakossági Üzletszabályzatban és az Általános Üzleti Feltételekben.