Borítókép: Csatlakozz te is közösségünkhöz! - Vegyélhazait

Csatlakozz te is közösségünkhöz! - Vegyélhazait

Fontos számodra a hazai márkák támogatása? Nekünk is! Éppen ezért indítottuk el a #vegyélhazait kezdeményezést, hogy segítsünk a magyar divatnak, kultúrának, művészetnek és gasztróéletnek.

Ha szeretnél te is segíteni kedvenc magyar márkáidnak, akkor itt az idő, hogy csatlakozz új platformunkhoz!

Örömmel jelentjük, már csak párat kell aludni, hogy végre személyesen is találkozhassunk az 1. Vegyélhazait Vásársorozat alkalmával!

Itt az ideje, hogy az online térből kilépve, lehetőséget biztosítsunk a #vegyélhazait kiváló alkotóinak arra, hogy személyesen is kapcsolatot teremthessenek azokkal, akiknek fontos, hogy minőségi, hazai termékekkel gazdagítsák otthonuk!

Az ország több pontján megvalósuló rendezvénysorozatra várjuk azon kézművesek, kreatív alkotók, iparművészek jelentkezését, akik úgy érzik, ez egy remek lehetőség számukra, hogy bemutatkozhassanak!

Termékkategóriánként meghatározott számú alkotónak tudunk csak lehetőséget biztosítani, ezért ne hagyd ki ezt a fantasztikus alkalmat!

Jelentkezz, mi pedig hamarosan tájékoztatunk a részvétel feltételeiről!

Facebook csoport híre futótűzként terjedt el, hetek alatt több százezer tagot gyűjtve ebbe az aktív közösségbe, országszerte több ezer termelő, alkotó, művész, gyártó, tervező, vendéglátó mutatkozott be.

A missziónk hamar szívüggyé vált, amivel pedig új márka született: a #vegyélhazait.