Mesehősök papucson – ezeket biztos szívesen hordják kisfiúk és kislányok is

Borítókép: Mesehősök papucson – ezeket biztos szívesen hordják kisfiúk és kislányok is
Nem akarja a gyerek hordani a papucsot? A zoknit is azonnal leveszi a lábáról? Válasszunk mesehős figurás papucsot, és azért kell majd könyörögnünk, hogy hordjon azonkívül mást is.

Star Wars, Jégvarázs, Bosszúállók, Minyonok, Minnie egér, Pókember, Tini Nindzsa Teknőcök vagy Hello Kitty... a Crocs mesefigurás mintával készült papucsait biztosan szeretni fogják a gyerekek. A papucsokat ráadásul bátran viselheti az utcán, strandon, iskolában, óvodában is, a pántnak köszönhetően stabilan tartja a lábat, így ideális minden programhoz. A gyerekpapucsokra is jellemző a Crocs márka esetében megszokott megbízhatóság és minőség. . Speciális Crocs LiteTM alapanyagból készülnek, ennek köszönhetően felveszik a láb alakját és nem hagynak nyomot a padlón. Ezeken kívül pedig tökéletesen szellőznek, könnyen tisztíthatóak és pehelykönnyűek.

Ha pedig még különlegesebbé szeretnénk tenni a papucsot, tegyünk rá még több mesefigurát a Crocs jibbitzek széles választékából. A színes kis kitűzők számtalan formában és színben kaphatóak, és a gyerekek megszokott papucsait is új színben tüntethetjük fel vele.

Az aktuálisan elérhető kínálat és további Crocs modellek a Tranzitshop honlapján érhetők el.