Magassarkúban is kényelmesen, megérkeztek a Crocs magassarkú szandálok

Borítókép: Magassarkúban is kényelmesen, megérkeztek a Crocs magassarkú szandálok
Ha gyakran szembesültök azzal a szituációval, hogy az aznapi elintéznivalók listáját látva inkább lapossarkú, kényelmes cipőt választotok, miközben az öltözékhez jobban passzolna egy magassarkú, akkor a Crocs szandáljai jelenthetik a megoldást.

A Crocs Leigh kollekciója kiválóan mutatja, hogy a Crocs márka több, mint színes gumipapucsok. A kollekció ugyanis magassarkú, telitalpú lábbelikből áll, melyek az anyaghasználatnak, a színeknek, és a mintáknak köszönhetően jól kombinálhatók, mégis kényelmes viseletet biztosítanak.

Attól függően, hogy elegánsabb vagy hétköznapi alkalomra szánjuk, választhatunk mintás és egyszínű felsőrészből álló szandálok és papucsok közül is. A cipők biztos, kényelmes tartás biztosítanak, és nem mellőzik a márkától megszokott kényelmet és minőséget sem. Az egész napos rohangáláshoz a Dual Crocs comfort™ biztosítja a komfortérzetet, mivel a talp és a felső része is Croslite™ szuper anyagból, készült, ennek köszönhetően olyan érzésünk lehet a cipőkben, mintha a fellegekben járnánk.

Az aktuálisan elérhető kínálat és további Crocs modellek a Tranzitshop honlapján érhetők el.