WAMP designvásár ismét a Millenárison!

Borítókép: WAMP designvásár ismét a Millenárison!
Ezek lesznek az idei Wampok időpontjai:

Az őszi téli szezon nyitányaként a WAMP Budára költözik. Október 13-tól a már jól ismert régi/új helyszínről, a Széll Kálmán tértől csupán egy kőhajításnyira elhelyezkedő Millenárisról jelentkezik Budapest legnagyobb hétvégidesignvására, ahol közel 4000 négyzetméteren várja majd a design és tárgykultúra rajongóit. A programban amár jól ismert tervezők mellett új szereplők bemutatkozására és új programelemekre is sor kerül, s természetesen a már megszokott kínálat - ruhák, divatkiegészítők ékszerek, táskák és használati tárgyak sokasága - mellett a WAMP gasztro szekciója is helyet kap majd. Az esemény októberben két, novemberben egy, decemberben, pedig a több éves hagyománynak megfelelően, három alkalommal zajlik majd.

Újra WAMP+!

A WAMP ismét nyílt pályázatot hirdetett a design vásár WAMP+ szekciójában való részvételre. A WAMP+ keretein belül a kivételesen magas színvonalú tárgyakat készítő művészek, designerek - egy szezonban összesen 16 tervező- juthatnak kedvezményes, ugyanakkor kiemelt megjelenéshez. A 2013. évi téli WAMP+ szekcióban a zsűri döntése alapján, olyan jól ismert, a WAMP-on rendszeresen szereplő márkák nyertek lehetőséget, mint a biciklis és városi öltözékek közötti határokat összemosó Urban Legend, a különleges női kollekciókat kínáló Lazlo, vagy a fantasztikusan gazdag hazai folklór mintakincset ékszerekben újragondoló MIMM. A szekcióban mások mellett új szereplő a papírból csodás használati tárgyakat készítő Koralevics Rita, és az egyedi ezüstékszereket kínáló LázárVero.

A hónap designere Gabo Szerencses

Szerencsés Gabriella üde színfoltot képvisel a hazai tervezők között. Kollekciói letisztultak, klasszikusak mégis progresszívak. Ruhái minőségi alapanyagokból készülnek, rafinált szabásvonalakkal.

A kontúrok időtállók, nőiesek, ugyanakkor finomak és elegánsak, s mindegyikben felfedezhető valami igazán „gabós” részletmegoldás, egy- egy szokatlan formájú dekoltázs, meghökkentő színpárosítás, vagy éppen bátor anyaghasználat. A különleges darabok mellett a márka kínálata szinte a teljes „női fegyvertárat” lefedi, hiszen rafinált, többféleképpen hordható táskákat, és különleges díszítésű kesztyűket egyaránt tervez. A vasárnapi vásáron a legújabb 2013 őszi-téli kollekcióval ismerkedhet a közönség.

Az október 13-i vásártól kezdődően a WAMP design vásárokra a belépés 500 Ft összértékű kuponok (WAMPER) váltásával lehetséges, amelyek teljes egészében levásárolhatóak a helyszínen. A WAMPEREK 2013. december 31-ig bármelyik vásáron felhasználhatók.

A következő vásárok időpontjai: október 27. november 24. december 8. 15. 22.