Koronás Befőzőcukor
Sokunkban még él az emlék az órákon át tartó lekvárfőzésről nagymamáink konyhájában, szinte érezzük a Nagyi lekvárjának ízét, illatát. Most itt az alkalom, hogy kicsit újítva, gyorsabban és egyszerűbben, de a régi szokást megőrizve elkészítsük a családunk kedvenc házi lekvárját.
Az idei év különösen jó lehetőséget biztosít minderre, hiszen a gyümölcsimádók nagy-nagy örömére igazi gyümölcsözön várható a kedvező időjárásnak köszönhetően, ami minden bizonnyal garantálja az alacsonyabb árakat is.
Ám nem csak a kedvező gyümölcsárak teszik könnyebbé idén a lekvárkészítést, hanem a befőzést gyerekjátékká varázsoló Koronás Befőzőcukor is!
Joggal bízhatunk tehát benne, hogy ebben az évben minden éléskamrában lesz egy-egy üveg fenséges házi lekvár.
És ha már a befőzés a Koronás Befőzőcukorral ilyen egyszerű, pár-tízperces időtöltéssé válik, érdemes bátran kísérletezni is az ízekkel! A közkedvelt gyümölcsöket egymással kombinálva, fűszerezve, vagy éppen egy kevés alkohollal megbolondítva, igazán különleges lekvárokat kaphatunk. Sokan nem is gondolják, milyen finom lekvár készíthető olyan gyümölcsökből, mint például a banán, a kivi vagy akár az ananász.
Ha bizonytalanok vagyunk, hogy milyen gyümölcspárosítások a nyerők, vagy, hogy az egyes fűszerek, mint a gyömbér, a fahéj, a rozmaring, melyik gyümölcshöz illenek, böngésszük át az azenlekvarom.hu weboldalt. Itt csaknem 40 féle gyümölcsből készült lekvár receptje és az elkészítésüket bemutató videók segítenek eligazodni a lekvárkészítés világában. Sőt, az azenlekvarom.hu oldalon egyedi címkéket is tervezhetünk a saját lekvárjainkhoz, továbbá játszhatunk és nyerhetünk is!
Engedjük szabadjára a fantáziánkat, a kreativitásunkat és készítsünk új, fenséges lekvárokat, tetszetős csomagolásban! Idő alig kell hozzá, csak finom gyümölcs, Koronás Befőzőcukor és az azenlekvarom.hu!