Itt az Ősz? Kuckózzon be a Barack Thermal Resortba!

Borítókép: Itt az Ősz? Kuckózzon be a Barack Thermal Resortba!
Hűvös reggelek, az avar illata, reggeli ködök, korai szürkület… Még néhány nap, és visszavonhatatlanul itt az ősz. Ám ideje más szemmel nézni ezekre a hónapokra. A mi tuti tippünk, hogy lépjen ki néhány napra a mókuskerékből, és kuckózzon be nálunk, a Barack Thermal Resortban.

Mindenkiben él egy kép arról, milyen egy tökéletes nap. Az aktív élmények mellé jut egy kis kényeztetés is, végül a nap meghitt hangulatban zárul.

Tiszakécske ideális helyszín ehhez, különleges kisugárzása van. Olyan hely, ahol egy kicsit megáll az idő. Ebben persze nagy szerepe van annak a kedves és személyes vendéglátásnak, amellyel a Szabó család és kollégái szinte családtagként fogadják a vendéget. Kedves szóval, kiváló gyógyvízzel, kényeztető wellness szolgáltatásokkal és házias ételekkel. Kinek ne esne jól ez a fogadtatás?

A Barack Thermal Resortban érdemes korán kelni. A szállóvendégek már reggel 7-től élvezhetik a fürdőben a gyógyvíz testet-lelket felfrissítő hatását. Sejtszinten regenerál, és ez nem vicc! Már egy nap is csodákra képes. Pláne, ha kiegészítjük egy kiadós szaunázással, vagy akár egy szaunaszeánsszal, az energetizáló, vagy lazító masszázsok, illetve a bőrfiatalító kozmetikai kezelések valamelyikével.

Utána jöhet egy finom ebéd, majd egy jó kávé és egy kiadós séta a pár lépésre található Tisza-parton, vagy kerékpáros kirándulás a közelben. Mindez párban ugyanolyan élvezetes, mint családdal.

Este aztán odakuporodhatunk a kandalló mellé a szálloda éttermében egy bögre forró csokival, vagy egy finom testes vörösborral, hallgathatjuk a kellemes élő zenét és egy jó beszélgetés mellett átadhatjuk magunkat a nap élményeinek és a kellemes fáradtságnak. Kell ennél több?

A Barack Thermal Resortnak lelke van. Nemcsak feltölt. Segít visszatalálni önmagunkhoz.

Barack Tipp

Pakoljon tele egy piknik kosarat mindenféle finomsággal, béreljen biciklit a Barack Thermal Resortban, és tekerjen ki a természetbe. Élvezze az őszi Tisza-part színeit, és a vidék hamisítatlan ízeit. Az élmény hosszan elkíséri majd.