JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Borítókép: Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban Forrás: Pizza Me
Gondoltad volna, hogy egy pizzaszelet erejéig elrepülhetsz Nápolyba, akár egy hétköznapi ebédszünetben? A Pizza Me régóta ismert és kedvelt lelőhelye a friss és minőségi pizzának, mostantól még könnyebben elérhető Óbudán is, hiszen új üzletüket a GOBUDA Mall-ban nyitották.

A Pizza Me neve sokaknak ismerős lehet, hiszen az első szeletbár már több, mint 10 éve nyitotta meg kapuit, azóta pedig elengedhetetlen és szinte kikerülhetetlen helyszínei a bulizós éjszakáknak. Budapest belvárosában és számos vidéki nagyvárosban is igazi megmentő, ha a party után megéheztél. De nem kell megvárnod az éjszakát, ahhoz, hogy élvezhesd a valódi, olasz alapanyagokból készült pizzát, hiszen a város számos pontján, bevásárlóközpontokban napközben is betérhetsz egy pár szeletre. Ha pedig bekuckóznál, házhoz is rendelheted és máris teljes lesz a self-care napod!

Forrás: Pizza Me

Az üzletekben többféle pizza kapható, ha vegetáriánus, vagy vegán vagy az sem probléma, ebben az esetben is változatos a kínálat, de még az édesség utáni vágyadat is csökkentheted klasszikus desszertekkel vagy édes, Nutellás pizzával. A pizzák nagyrésze elérhető teljes kiőrlésű lisztből készült változatban is, ennek köszönhetően akkor sem maradsz éhen, ha kicsit jobban odafigyelsz a vonalaidra.

Forrás: Pizza Me
Új üzletünkben továbbra is minden energiánkat arra összpontosítjuk, hogy az ízeket és a minőséget a legmagasabb szinten tartsuk. Pizzáink friss alapanyagokból készülnek, ínycsiklandó feltéteinket gondosan válogatjuk ki, hogy minden egyes falat teljes értékű és élvezetes legyen. Új szeletbárunkkal szeretnénk még közelebb hozni az ízeket az emberekhez, és lehetővé tenni számukra, hogy könnyedén hozzáférjenek kiváló minőségű pizzánkhoz a III.kerület környékén is. Bízunk benne, hogy ez a helyszín még több ember számára teszi lehetővé, hogy kipróbálhassák és élvezhessék kínálatunkat.
mondta Eran Friedman, a Pizza Me egyik alapítója.