JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Bankfiók az Ön zsebében is!

Borítókép: Bankfiók az Ön zsebében is! Forrás: Raiffeisen
Azonnali utalás a nap 24 órájában, azonnali devizaváltás, QR-kódos fizetés, a bevételek és a kiadások gyors és könnyű áttekintése? Ezeket is tudja a myRaiffeisen mobilalkalmazás!

Itt az ideje, hogy Ön is kezébe vegye a napi pénzügyeit, amelyre egy remek megoldást kínál a Raiffeisen Bank. A myRaiffeisen mobilalkalmazás segítségével a napi pénzügyek kezelése szinte gyerekjáték.

Nézzük meg, melyek a legérdekesebb funkciók!

Forrás: Raiffeisen
A képre kattintva myRaiffeisen mobilalkalmazás további részletei láthatók!

1. Bármikor utalhat vagy fogadhat pénzt. A lakossági azonnali átutalások néhány másodperc alatt teljesülnek.

2. Nyomon követheti költéseit. A myRaiffeisen csoportosítja a költéseket, így bármikor könnyen áttekinthető, hogy mire és mennyit költött.

3. Nincs Önnél a bankkártyája? Nem baj! QR kóddal is fizethet, vagy fogadhat pénzt, ami azonnal megjelenik a számláján.

4. Devizát váltana? Az egyedi áras devizaváltás szolgáltatás segítségével személyre szabott áron válthat például eurót, dollárt, vagy angol fontot.

5. Kezelheti bankkártyáit. Néhány kattintással módosíthatja a kártyalimiteket, vagy akár a bankkártya mögött álló számlát is cserélheti, ha például nyaralás során az euro számlájáról költene ugyanazzal a bankkártyával.

Forrás: Raiffeisen

Mindezek mellett még számos más hasznos pénzügyi funkciót kínál a myRaiffeisen mobilalkalmazás. Mindössze egy Raiffeisen bankszámla szükséges hozzá, amit most érdemes megnyitni, hiszen a feltételek teljesülése esetén 30.000 forint jár érte! Új Raiffeisen bankszámláját akár online is megnyithatja! (EBKM: 0,01%) További részleteket és feltételeket >> itt és a vonatkozó kondíciós listában talál.

Ismerje meg a myRaiffeisen mobilalkalmazást az alábbi videó segítségével!