Az ellenállhatatlan hajszín titka

Borítókép: Az ellenállhatatlan hajszín titka
Próbáld ki a L’Oréal Paris Préférence hajfestéket, amely varázslatos és hosszan tartó színt biztosít tincseidnek. (x)

A hajszín erőteljesen meghatározza megjelenésünket, személyiségünket, hiszen hajszínünkkel is üzenetet közvetítünk önmagunkról. Ezért is különösen fontos, hogy a tökéletes összhang, a makulátlan megjelenés miatt a sminkünk mindig összhangban legyen a hajunkkal. A L’Oréal Paris ezt sem bízza véletlenre, Christophe Robin, a L’Oréal Paris hajszín színszakértője minden hajszín árnyalathoz sminktippeket ad a hajfestékdobozokon! Mert mindenki megérdemli a tökéletes megjelenést!

Megújult a L’Oréal Paris Preference hajfesték családja, mely ultra-ellenálló színtechnológiájának köszönhetően elképesztő színeredményeket varázsol! A Préférence prémium ultra-ellenálló hajfesték részecskéi nagyobbak, így jobban a hajban maradnak és hosszan tartó fényes színt biztosítanak. A Színvédő hajápoló UV-szűrővel és E-vitaminnal gazdagított összetétele hétről hétre felfrissíti a haj színét és fényét, puhává teszi a hajat.

„Egyáltalán nem meglepő számomra, hogy a nők a világon mindenhol annyira imádják a Préférence hajfestéket. Számomra a Préférence a hajfestékek legjava, hiszen olyan színeredményt kínál a nőknek, amilyenre vágynak, a letisztult szőkéktől a legintenzívebb barna árnyalatokon át a dús hatású kromatikus vörösökig.


Christophe Robin, a L'Oréal Paris szakértője

A mai modern nőnek a hajfestés annyira nélkülözhetetlen, mint az ajakrúzs -a hajfestés a szépségápolás alappillérévé vált!” – mondja Christophe Robin, a L’Oréal Paris hajszínszakértője.

A L’Oréal Paris Préférence hajfesték 18 árnyalatban kapható.

Ajánlott fogyasztói ár: 2499 Ft. További információkért látogass el a lorealparis.hu oldalra.

Ez a cikk promóció.