2021-es dekorációs trendek – Ezek a tárgyak cikik és ezek menők

Borítókép: 2021-es dekorációs trendek – Ezek a tárgyak cikik és ezek menők Forrás: Getty
Az utóbbi hónapokban sokkal több időt töltünk otthon, mint korábban, így sokkal több energiát fektettünk a négy fal csinosítására. Az alábbi dekorációkat azonban már annyira meguntuk, hogy már egyáltalán nem trendik, hanem épp ellenkezőleg, irtó cikik. A joy.hu cikke.

Menő: Térelválasztó / Ciki: Vastag függöny

2020-ban megtanultuk, milyen fontos, hogy egy kis lakásban is legyen egy hely, ahol egyedül tudunk lenni és ki tudunk kapcsolódni, hiszen az otthonunk sok esetben irodává, edző-, illetve osztályteremmé alakult át. Egy kicsi lakás esetén pedig nincs sok más választásunk a magánszféra kialakítására, mint egy térelválasztó használata. Rengeteg különböző térelválasztó között tudunk már válogatni, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot, mindössze arra kell figyelnünk, hogy ezek légies hatásúak legyen, tehát kerüljük a nehéz és vastag függönyöket. A lenből vagy pamutból készült darabokat bátran alkalmazhatjuk, hiszen ezek nem nyelik el úgy a fényt.

Ezek az Insta trendek 2021-re – Már most inspirálódhatsz belőlük

Menő: Terrakotta / Ciki: Porcelán

A porcelánedényeket leváltják a terrakottából készültek, melyeknek kellemesen meleg földszínük van, így az egész szoba sokkal hangulatosabb lesz. Ezek a kerámia tárgyak olyan hatást keltenek, mintha kézzel készültek volna, amitől még különlegesebbek. A pampafüvet vagy a szárított növényeket mostantól tehát ilyen gyönyörű terrakotta vázákba tegyük.