Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 24.: a Kosoknak higgadt gondolkodásra van szükségük, a Bakok önbizalma határtalan Forrás: Pexels by Polina Kovaleva

Napi horoszkóp szeptember 24.: a Kosoknak higgadt gondolkodásra van szükségük, a Bakok önbizalma határtalan

A hét utolsó munkanapján sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Kissé elbizonytalanodtál, úgy érzed, hogy inkább ösztönből tudnál egy bizonyos helyzetben cselekedni, semmint higgadtan, józan ésszel, ez pedig kétségbe ejt. Mielőtt azonban elkezdenél saját magad elől menekülni, érdemes lenne mások véleményét kikérni, hisz nem biztos, hogy a forró fejjel, meggondolatlanul teljesített küldetések ugyanolyan sikerrel járnak majd, mint a a higgadtan, racionálisan végiggondoltak. Adj időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Fogadd el, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik bizonyos dolgokban jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdmes nyitott szemmel járnod!

BIKA (április 21-május 20)

Iszonyúan bosszús vagy egy bizonyos személy miatt, aki minden eszközével megpróbál keresztbe tenni neked és ellehetetleníteni. A célját sajnos valamilyen szinten sikerül elérnie, hisz azt érzed, hogy teljesen ez járja át a gondolataid, hogy folyamatos nyomás alatt tart, hisz egyszerűen nem tudsz felszabadulni, mindig attól tartasz ugyanis, hogy sikerül az illető terve. Bármennyire is nehéz azonban, igyekezz lerázni magadról ezeket a láncokat, szabadulj fel és légy magabiztosabb. Hidd el, ez lesz az a csodafegyver, amit használhatsz az ellen, hogy sikerüljön végleg elvenni az önbizalmadat! Ne hagyd, hogy mások negatív nyomást gyakoroljanak rád!

IKREK (május 21-június 21)

Fontos számodra, hogy mindenkit lenyűgözz, hogy mindig legyen valaki, aki pozitív véleményének hangot ad, te pedig egyfajta visszaigazolást kaphatsz arról, hogy igenis van értelme a Világot jobbá tenned. Amennyiben azonban sikerül egy pillanatra felocsúdnod ebből az illúzióból, abban az esetben rájöhetsz, ez bizony nem egy tündérmese, ahol minden rózsaszín és kerek. Ez a nyers valóság, ahol ugyan próbálhatsz mindenkit boldoggá tenni, de hidd el, nem tudod az embereket teljes egészükben megváltoztatni, hisz te, egy fecskeként árválkodva nem fogsz tudni nyarat csinálni. Ezért inkább foglalkozz magaddal és a saját maradéktalan boldogságoddal, a többiek pedig majd kovácsolják a saját sorsukat úgy, ahogy tudják.

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján túlreagálsz egy bizonyos helyzetet, emiatt a környezeted kissé csalódottan tekint rád, nem gondolták volna ugyanis, hogy képes leszel ilyenforma reakciót mutatni. Mivel alapvetően nem vagy egy ilyen személyiség, épp ezért igyekezz mihamarabb megmagyarázni, hogy valamilyen oknál fogva ma a kelletténél kevesebb a türelmed egyes helyzetekben, mely azt mutatja, hogy itt az ideje átadnod magad a hétvégének. A mentális és fizikai fáradtságodnak ugyanis nem ihatják meg mások a levét, igyekezz tehát csenni magadnak egy kis szabadidőt, amikor nem kell másokra tekintettel lenned. Csináld azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól! Hidd el, jót fog tenni neked!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján tele vagy ötletekkel, egyik jön a másik után, te pedig azt sem tudod, hogy melyikkel kezdd a megvalósításukat. Mindenképp érdemes kibontakoztatnod a kreativitásodat, hisz ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, mert most minden eszköz adott arra, hogy megvalósíts néhányat az ötleteidből, csak igyekezz minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és mindenáron elvenni tőled a sikert. Igyekezz kötélnek állni, legyél magabiztos és meglátod, egyszer mindenki rólad fog beszélni, persze pozitív értelemben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta fájt a fogad egy bizonyos dologra, valaki azonban az orrod elől happolta el a lehetőséget, hogy megszerezd, te pedig egyszerre vagy rendkívül csalódott és bosszús is. Nincs azonban sok időd arra, hogy sokáig bosszankodj, hisz a lehetőségek jönnek-mennek az életedben, így felkészültnek kell lenned annak érdekében, hogy legközelebb ne érhessen ilyesfajta, negatív előjelű meglepetés. Egyszerűen tehát légy résen, járj nyitott szemmel, mert ez esetben minden a gyorsaságon múlhat. Ha szeretnéd a következő lehetőséget megragadni, mindenképp tenned kell érte!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindenáron szeretnél meggyőzni valakit arról, hogy együtt, csapatban tudtok csak hegycsúcsokat meghódítani és sikereket elérni, épp ezért éled meg csalódásként azt, hogy az illető nem lelkesedik a közös munkáért. Mivel azonban semmit nem tehetsz, így kénytelen vagy elfogadni a tényt, hogy adott esetben mások külön utakon járnak és nem egyeznek az elképzeléseitek. Ne erőszakold rájuk a saját terveidet, amennyiben tehát nekik nem egyezik az útvonaluk a tiéddel, hisz más prioritásokat és célokat tartanak szem előtt, abban az esetben neked el kell indulnod nélkülük, a magad útján. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodva húzni a másikat, tanulj meg egyedül boldogulni, hisz a környezetedre apellálva mégsem élheted az életed! Menni fog, csak hinned kell magadban!