Napi horoszkóp november 1.: a Bikák végre kiszállhatnak a mókuskerékből, a Mérlegek felvállalják önmagukat

Borítókép: Napi horoszkóp november 1.: a Bikák végre kiszállhatnak a mókuskerékből, a Mérlegek felvállalják önmagukat
A hónap első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert fontos dolgokat üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 1.

KOS (március 21-április 20)

Úgy alakul a helyzet, hogy az egyik bizalmas barátod segítségét kell kérned egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ne szégyelld ez ügyben megszólítani, hisz most nem az a fontos, hogy milyen nagy a büszkeséged, sokkal inkább az, hogy olyasfajta segítséget kapj, amellyel pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére. Arra koncentrálj, hogy mihamarabb megoldd a kérdést, ne arra, hogy ezzel valaki adósává válhatsz. Ha igazán jó barátok vagytok ugyanis, akkor ilyesmi szóba sem jöhet!

BIKA (április 21-május 20)

Hétvége lévén kiszállhatsz a mókuskerékből szusszanni egyet, hiszen minden jól alakul. Nem kell azon aggódnod, milyen nehézségek bonyolítják az életed, hisz most a másodfokú egyenletek maguktól megoldódni látszanak. Nyugodtan átadhatod magad tehát azoknak a feladatoknak, amelyeket önmagadtól, szívesen végzel el, legyen szó akár munkáról, akár a ház körüli teendőkről, vagy hobbiról. Nem kell mindenen frusztrálnod magad, néha az is segít, ha hagyod az életed magától alakulni.

IKREK (május 21-június 21)

Nagyon lelkesen tervezed a dolgaid, fejben mértani pontossággal rajzoltad meg a tervrajzod, mely szerint haladva sikerrel járhatsz. Nem kell azonban kőbe vésned semmit, fogadd el a körülötted felmerülő, építő jellegű segítséget és tanácsot, hisz több szem többet lát! Ne aggódj, jó úton jársz, csak ne csukott szemmel menj! Nem akarnak neked rosszat azok, akik tanáccsal látnak el, neked csupán csak szelektálnod kell, hogy mi az, ami hasznodra válik és mi az, amit ignorálnod kell, hisz nem visz előre. Csak okosan, ésszel törd at utad, ne erővel!

RÁK (június 22-július 22)

Noha nem a legfőbb ismérved az exhibicionizmus, nem te vagy a "megmondó" ember, időnként mégis hallatnod kell a hangod, meg kell mutatnod, mennyire határozott tudsz lenni, azt, hogy benned is megvan a vezető egyéniség. Olyan helyzet adódik, ahol nincs más választásod, mint kiállnod magadért. Hidd el, nem árt, ha a többiek is tudják, nem Te vagy az ebihal, akit bárki, bármikor, nyugodt szívvel elfogyaszthat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az életednek azon szakaszához értél, amikor nem foglalkozol azzal, mások hogyan vélekednek rólad. Nem tud befolyásolni az, ha megszólnak, akár a külsőd, a munkád, vagy a világról alkotott véleményed miatt. Ez vagy te, bátran vállald fel önmagad! Akik valóban szeretnek, elfogadnak így, akik pedig kritizálnak, úgysem vagy annyira fontos nekik.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ha nem vagy gyakorlott atléta, nem kell elsőre két méter magasságba tenned a magasugró lécet, és az sem szégyen, ha levered. Meg kell próbálnod többször nekifutni, csak arra koncentrálj, hogy kitartással előbb, vagy utóbb minden sikerül. Ki mondta, hogy nem lehetsz magasugró bajnok?! Csak fel ne add az elején! Hidd el, ha ismered a korlátaid, és képes vagy őket belátni, nem lesz benned folyton az örökös elégedetlenség érzése. Pontosan így érdemes minden feladathoz hozzáállnod, lehet, hogy elsőre nem sikerül, de semmi baj! Egyszerűen fuss neki újra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ha folyton egy bizonyos álarccal a fejeden nézel mások szemébe, attól való félelmedben, hogy mit gondolnak majd rólad, előbb, vagy utóbb kételkedni fognak a szavaid igazságtartalmában, valódiságában. Nem kell másképp viselkedned, vagy színészkedned, sokkal hitelesebb leszel, ha önmagad adod. Ne félj attól, hogy mi lesz ha mások meglátják, hogy nem kerek minden! Hidd el, nem te vagy az egyetlen személy az Univerzumban, aki időnként nehezebb helyzetekbe kerül! Bármi történjék azonban, igyekezz önazonos maradni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Te vagy az a személy, akire a szerettei, barátai bármikor, akár mostoha körülmények között is számíthatnak, hisz ott vagy nekik, legyen éjjel, vagy nappal! Segítőkészséged messzeföldön elterjedt, azonban vigyázz! Lesznek olyanok is, akik csak erre próbálnak majd felhasználni! Járj nyitott szemmel és a nagy segíteni akarásban magadra is gondolj! A saját érdekedben érdemes meghúznod egy határvonalat és megállj parancsolni azoknak az embereknek, akikről pontosan látszik, hogy maximum kihasználni szeretnének!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon aggaszt valami, amire egyáltalán nincs ráhatásod, illetve befolyásolni sem tudod. Pontosan ezért, mintegy kívülről nézve a helyzetet, a tehetetlenség érzésével állsz egyhelyben, várva a változást. Noha elkeserítőnek érzed az aktuális állapotot, hidd el, előbb-utóbb minden ki fog alakulni! Az eredmény lassan fog jönni, de biztosan! Nem jó ötlet, ha sürgeted, attól ugyanis nem jutsz előrébb, hogy egyhelyben ugrálsz. Türelem!

BAK (december 22-január 20)

Magad sem hiszed el, de a siker sokkal hamarabb jött, mint azt előtte gondoltad volna. Számodra fontos személyek is elismerik a munkádat, hisz az igazat megvallva nem-igen tartottak alkalmasnak arra, hogy jól tudsz majd kijönni a helyzetből és a kisujjadból fogod kirázni a megoldást. Épp ezért tekintenek rád elismerően, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni! Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött sikert, és igyekezz kikapcsolódni mindenféle kötöttség nélkül! Szép munka!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem biztos, hogy jót tesz, ha két kézzel tolod előre a folyamatban lévő ügyeid, hisz az elhamarkodott, meggondolatlanul hozott döntèsek általában nem végződnek jól és nem hozzák az általad elvárt eredményt. Bár érzed a határidő közeledtét, illetve az ebből adódó feszültséget, inkább gondold végig többször, mielőtt cselekszel, hisz nyugodt szívvel így tudsz majd csak hátradőlni.

HALAK (február 20-március 20)

Végre nem kell ostorral hajtanod magad, hisz önmagadtól is kész vagy dönteni azokban a fajsúlyos ügyekben, amik frusztrálnak. Egészen eddig zavart a bizonytalanság, de most valahogy megkönnyebbüléssel vegyített büszkeséget érzel, hisz te magad hoztad meg a döntést, amely eredményét tekintve sem lesz a rosszak közé sorolható! Büszke lehetsz magadra, hisz nagy bátorságra vall,ha valaki mer döntést hozni és kockáztatni. Te pedig megtetted, nyugodtan lépj tehát előre hét mezőt!