Napi horoszkóp március 7.: az Ikreket optimista hozzáállásuk segíti, a Skorpiók előnyre tehetnek szert másokkal szemben

Borítókép: Napi horoszkóp március 7.: az Ikreket optimista hozzáállásuk segíti, a Skorpiók előnyre tehetnek szert másokkal szemben
A hét első munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 7.

KOS (március 21.-április 20.)

Olyan feladatot kell megoldanod a hét első napján, ami minden energiát kivesz belőled, iszonyú nagy koncentrációra van ugyanis szükséged a sikeres befejezéshez. Bármennyire is vagy kimerült, mégis az tartsa benned a lelket, hogy amennyiben pontot tudsz tenni a végére, abban az esetben végre hátradőlhetsz és élvezheted a délutánt egy finom cappuccino és a kedvenc könyved társaságában. Hidd el, ez a folyamat sem véletlenül lett rád bízva, te ugyanis bizonyosan sikerrel tudod majd abszolválni, akkor pedig rendkívül büszke leszel majd magadra! Tarts ki, nem minden nap ilyen megerőltető!

BIKA (április 21.-május 20.)

Gondolkodás nélkül belevetnéd magad egy izgalmakkal teli kalandba, amelytől számos pozitív élményt remélsz. Mielőtt azonban meggondolatlan lépést teszel, érdemes gondolkodnod, hisz ha nem úgy sikerül a dolog, ahogyan azt elképzelted, abból még kellemetlenül is kijöhetsz. Fogadd el, hogy időnként a valóság helyett csak délibábot látsz, azt meg nem érdemes kergetni, mert úgysem tudod elérni. Küzdj persze a sikerekért – már ha tényleg reális lehetőséget látsz arra, hogy eredményt érhetsz el –, hisz az elismerést csak akkor tudod bezsebelni, ha te magad tettél valamit azért, hogy felállhass a dobogóra!

IKREK (május 21.-június 21.)

Optimista hozzáállásod segítségedre lehet a hét első napján, hisz olyan helyzet adódik, amelyből gyakorlatilag mindenki kimenekül az első pillanatban, te vagy az egyetlen személy, aki azt mondja, hogy érdemes megpróbálni a lehetetlent is. Abszolút példaértékű a hozzáállásod, hisz egyedül is neki mertél vágni a dolognak, ez pedig rendkívül nagy bátorságra vall. Arra azért mindemellett érdemes ügyelned, hogy racionális gondolkodás talaján vállalj bármit is, hisz ha elrugaszkodsz a valóságtól és többet látsz a dologba, mint ami benne van, akkor könnyen kudarcot vallhatsz. Gondold végig, mire vállalkozol!

RÁK (június 22.-július 22.)

Olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy sokszor csak sodródsz az eseményekkel abban reménykedve, hogy sikerül maradéktalanul pontot tenned valamennyi feladatod végére. Mivel azonban alapvetően ehhez az életformához szoktál hozzá mentálisan és fizikailag is, épp ezért abszolút nincs ellenedre a sok kihívás, mi több motivál az, hogy szinte mindig elismerést tudsz másokból kiváltani. Nagy büszkeséggel tölt el az a képesség, hogy mindig egyszerre több fronton is helyt tudsz gond nélkül állni. Arra azért ügyelj, hogy jusson valamennyi időd a pihenésre, a kikapcsolódásra is, hiszen az, hogy mindig mozgásban legyél, lehetetlen küldetés. Ne feledd: ha meghódítottál egy hegycsúcsot, akkor visszaútra is kell az energia!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Mostanra untad meg, hogy a körülötted élők folyamatosan beleszólnak az életedbe, olyasmikbe ütik az orrukat, amihez abszolút nincsen közük. Emiatt gyakorlatilag állandóan frusztráltnak érzed magad, s ez a frusztráció a hangulatodra is rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg az útirányt számodra, hisz te is pontosan tudod, miként kell cselekedned és melyik utat érdemes választanod, nincs szükséged arra, hogy a környezeted folyamatosan úgy kezeljen, mintha nem lennél a saját életedben kompetens személy. Állj ki magadért!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Egészen eddig a pontig megingathatatlan magabiztossággal meneteltél előre, mostanra azonban olyan tényezők bizonytalanítottak el, amelyekkel hirtelen nem is tudsz mit kezdeni. Mielőtt azonban feladnád és megfutamodnál, mindenképp érdemes megkeresned azt, hogy mi okozza ezt a bizonytalanságot, hiszen korántsem biztos, hogy megoldhatatlan helyzet állt elő. Az is lehet, hogy félelmedben nagyítódik fel a dolog, ha közelebb merészkedsz hozzá, akkor meglelheted a megoldást. Ne hagyd, hogy a félelmeid táplálják az tetteidet!

Az éves pénzhoroszkópodat olvastad már? Kattints a galériánkra.