Napi horoszkóp március 6.: a Bikáknak komoly célkitűzéseik vannak, az Oroszlánoknak egyedül kell boldogulniuk egy bizonyos helyzetben

Borítókép: Napi horoszkóp március 6.: a Bikáknak komoly célkitűzéseik vannak, az Oroszlánoknak egyedül kell boldogulniuk egy bizonyos helyzetben Forrás: Pexels by Karolina Grabowska
A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben úgy érzed, túlságosan sokan vesznek körbe negatív energiákkal és ezt elég nehezen viseled. Emiatt roppant módon feszélyezve érzed magad a társaságukban, szíved szerint abszolút nem keresnéd már őket. Azt érzed ugyanis, hogy csak húznak visszafelé, ami abszolút nincsen rád jó hatással. Ahelyett azonban, hogy hátat fordítasz valamennyiüknek, igyekezz egyfajta példát mutatni nekik, hogy bármilyen nehéz is a hátizsákjuk, annak ellenére mindig érdemes a dolgok pozitív oldalát nézni és akkor nagyobb az esélyük a boldogságra. Ha nem sikerül erről meggyőzni az örökös huhogókat, akkor fogadd el, hogy vannak emberek, akiknek nem kehet segíteni, így nem érdemes több energiát belefektetned ebbe!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül nagy volumenű céljaid vannak, abban azonban elég tapasztalatlannak számítasz, hogy hogyan is kellene nekifutni a kitűzött célok elérésének. Nem ismered az útvonalat, nem tudod, hogyan válassz taktikát, épp ezért attól tartasz, hogy csak bukdácsolnál az úton. Merj azonban nagyot álmodni, készíts különböző forgatókönyveket, hisz mások is úgy hódították meg a Himaláját, hogy tapasztalatlanok voltak az első mászásnál! Ne félj, ne hagyd, hogy a negatívumok táplálják az elmédet, egyszerűen higgy magadban és abban, hogy képes vagy megcsinálni és elérni azokat a célokat, amelyek jelen pillanatban a legfontosabbak számodra!

IKREK (május 21-június 21)

Nem szívesen futsz neki egy bizonyos feladatnak, szíved szerint nyújtanád az egészet, mint a rétestésztát, a lelked mélyén azonban ott kopogtat a lelkiismereted, hogy ideje nekifutnod a dolgoknak. Mivel nem tudsz különösebb kifogásokat kitalálni, így kénytelen vagy egy nagy légvétellel megugrani valamennyi feladatot annak érdekében, hogy a későbbiekben ne omoljon az egész a nyakadba. Persze, nem álmaid feladatai ezek, de nem lehet mindig a rózsaszín világban egy felhőről lábat lógatva fagylaltot nyalogatni, nem igaz?!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé rizikós helyzetben kell a hét utolsó napján észnél lenned, amelyet ha nem sikerül elhárítanod, abban az esetben bizony nagyot bukhatsz rajta. Mivel a tét tehát nem kicsi, épp ezért igyekezz úgy hozzáállni a dologhoz, hogy itt bizony most nem babra megy a játék. Szedd össze magad, hagyd hátra a kéretlen tanácsadókat és a borúlátó károgókat és indulj el az úton. A magadba vetett hit tökéletesen elegendő ahhoz, hogy végül elhárítsd a veszélyt és a rizikófaktorokat. Igen, nem minden megy egyetlen csettintésre, de lásd be, az élet elég unalmas lenne ilyesfajta kihívások nélkül!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakivel közös ügyön dolgozol, ám mivel az illető képességeit meghaladja a dolog, így úgy dönt, hogy inkább kiszáll belőle. Elég értetlenül állsz a helyzet közepén magadra hagyva, ám valahogy mégis örülsz, mert így senki nem szól bele a folyamatba, végre kibontakoztathatod a tehetségedet, nem kell másokat meggyőznöd arról, mi és miért jó nektek. Használd ki a megfelelő alkalmat, most egyedül bizonyíthatsz a környezetednek, hogy miféle tehetség és kreativitás rejlik benned! Hajrá!

A többi csillagjegynek szóló, mai üzenetért kattints ide!