Közel 100 márka tesztelhető hétvégén a BRAND TESTER Élményparkban!

Borítókép: Közel 100 márka tesztelhető hétvégén a BRAND TESTER Élményparkban!
2019. június 22-23-án két napra mindenki márkatesztelővé válik a Hungexpon! Egyetlen belépő áráért többszáz népszerű terméket és szolgáltatást próbálhatnak ki a látogatók. A park a leginteraktívabb rendezvények világát idézi: rengeteg izgalmas, ismert márkával, fontos kezdeményezésekkel, innovációkkal ismerkedhetnek meg közelebbről felnőttek és gyerekek egyaránt.

A belépő ára tartalmazza minden élménysziget értékes termékének vagy szolgáltatásának kipróbálását, legyen szó exkluzív szépség- egészség szolgáltatásokról, high-tech élményekről, sportokról, mentes élelmiszerekről vagy az ország leghosszabb mobil Exathlon pályájáról.

7 tematikus szektor minden korosztálynak

Az ország márkatesztelő élményparkjában a látogatók közel 100 élményszigeten élhetnek át kivételesen interaktív tapasztalásokat. A MENTES Parkrészen például rengeteg egészséges élelmiszert lehet kóstolni, a SPORT Parkban számos edzésformát, sportmárkát lehet kipróbálni, a az ÉLMÉNY szektorban pedig az óriás drift pálya mellett többek között egy monumentális varázserdőt is épít a Vissza a Vadonba csapata élő növényekkel, magaságyásokkal, indiánsátorral.

Az első 1500 látogatónak VIP TESTER ajándékcsomag is jár

A leghitelesebb márkák csak egyetlen napra teszik díjmentesen is elérhetővé egyes termékeiket, szolgáltatásaikat interaktív környezetben: egy helyen, egy időben rengeteg dolgot próbálhatnak ki a látogatók, közben pedig megismerhetik a legérdekesebb innovációkat, a jövő szolgáltatásait is. Az első 1500 látogató mindkét nap értékes VIP Tester ajándékcsomagot vehet át teljes kiszerelésű termékekkel és mintákkal, kuponokkal. Jegyek, további információk: www.brandtester.hu