Vajon Ördög Nóra a te anyák napi képeslapodat is felolvassa majd?

Vajon Ördög Nóra a te anyák napi képeslapodat is felolvassa majd?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

L

Lassan elfogadjuk, hogy határozatlan időre megváltozott az életünk, nem abban a bizonyos megszokott kerékvágásban telnek mostanában a hétköznapok. Ez viszont korántsem jelenti azt, hogy a legszebb pillanatokról, a szeretteinkkel való közös élményekről le kéne mondanunk!

Éppen ezért összegyűjtöttünk pár tippet az önfeledt anyák napi köszöntésekhez!

Kedves szóból képeslap

Köszönjük az anyáknak, nagymamáknak és dédmamáknak, hogy vannak, életet adtak nekünk – az anyák napja pedig egy tökéletes alkalom, hogy erre emlékeztessük is őket. Éppen ezért a SPAR egy különleges felhívást indított, amiben arra kérnek mindenkit, hogy egy-egy kedves gondolatot, emléket vagy üzenetet osszanak meg velük, amiből aztán személyre szabott képeslapok készülnek! Sőt, ez még nem minden! Az így létrejött üzenetekből Ördög Nóra is felolvas majd az anyák napi élő videójában. Tudjuk, hogy nem könnyű megfogalmazni az érzéseket, de Te képes vagy rá – varázsold felejthetetlenné az anyák napját!

Virtuális ölelés egy kis csavarral

Sokan már rosszul vagyunk, ha a Skype vagy a Zoom szót meghalljuk, hiszen most a hétköznapi kommunikációk legtöbbje ilyen virtuális platformokra került át – csakhogy! Mint annyi mindent, egy kis törődéssel és kreativitással ezt is könnyedén feldobhatjuk. Például tereljük össze az egy háztartásban élőket egy csoportos köszöntésre, vagy találjunk ki valami újszerű módot arra, hogy kifejezzük szeretetünket! Írjunk verset, énekeljünk el egy dalt, rajzoljunk valami kedveset – így már rögtön nem olyan hangulata lesz a virtuális beszélgetésnek, mintha egy interjún ülnénk!

Figyelmesség 1,5 méter távolságból

Korántsem mondjuk, hogy a kijárási korlátozással kapcsolatos hivatalos ajánlásokat bárki is szegje meg, de azt jó tudni, hogy a lehetőségünk van arra, hogy idős hozzátartozóinknak segítséget nyújtsunk – például egy bevásárlással. Kössük hát össze a kellemest a hasznossal! Ez a figyelmesség minden mamának és nagymamának jól esik, pláne anyák napján! És ha már úgyis megvettük a legfontosabb háztartási dolgokat, valami személyes aprósággal fel is dobhatjuk a kis csomagunkat! Rejtsünk bele egy kézzel írott levelet, egy családi fotót, bármit, ami segíthet abban, hogy nekik is könnyebben menjen a távolságtartás! Ne felejtsük, ez fizikai távolságtartás most, nem érzelmi!

Tovább olvasok
Kép
Elmondom, hogyan őrizzük a házasságunkat a férjemmel 3 gyerek mellett

A hamarosan megjelenő nyomtatott lapszámban azt a költői kérdést teszem fel a cikkemben, hogy „neked a férjed az első vagy a gyerek?”. Előrebocsátom, a pszichológusok azt javasolják, hogy – többek között a gyerekek érdekében! – a házasságodat tedd az első helyre. Te képes vagy erre? Egyáltalán hogyan lehetséges? Ismerősöm, Smohayné Simon Gyöngyvér elmeséli, hogyan csinálja – a férjével együtt.

Kép
A saját esküvőmön ismertem meg életem szerelmét, aki nem a vőlegényem volt

Azért a többségünk úgy készül a saját esküvőjére, hogy aznap élete szerelmének mondja ki a boldogító igent, fogad örök hűséget, megy bele a jóban-rosszbanba, holtunkiglag, holtáiglan. Eszter is így kelt fel azon a fülledt, nyári, szombati napon, amikor szentül meg volt győződve arról, hogy pár óra múlva ahhoz a bizonyos nagy Ő-höz megy hozzá. De nem. A nagy Ő ugyanis ott várta őt a saját lagziján, a vendégek között.

Kép
Miért olyan különlegesek az októberi gyerekek?

A tudománynak erre is megvan a válasza. Egészen pontosan 5 válasza.

Kép
Napi horoszkóp október 21.: a Skorpiók kilépnek a komfortzónájukból, a Vízöntők komoly kihívás előtt állnak

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz izgalmas üzeneteket küldtek ismét a csillagok!

Kép
Sipos Pál tettei nem évülnek el: Visszatérés Epipóba

Kávéztunk tanár barátnőmmel, fecsegtünk mindenféléről, és akkor egyszer csak nekem szegezte a kérdést: Olvastad azt a cikket? Milyen cikket, kérdeztem. Nézett. Nem is tudsz róla? Mindenki erről beszél. Én akkor hallottam életemben először Sipos Pálról.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem