Vajon Ördög Nóra a te anyák napi képeslapodat is felolvassa majd?

Borítókép: Vajon Ördög Nóra a te anyák napi képeslapodat is felolvassa majd?
Lassan elfogadjuk, hogy határozatlan időre megváltozott az életünk, nem abban a bizonyos megszokott kerékvágásban telnek mostanában a hétköznapok. Ez viszont korántsem jelenti azt, hogy a legszebb pillanatokról, a szeretteinkkel való közös élményekről le kéne mondanunk!

Éppen ezért összegyűjtöttünk pár tippet az önfeledt anyák napi köszöntésekhez!

Kedves szóból képeslap

Köszönjük az anyáknak, nagymamáknak és dédmamáknak, hogy vannak, életet adtak nekünk – az anyák napja pedig egy tökéletes alkalom, hogy erre emlékeztessük is őket. Éppen ezért a SPAR egy különleges felhívást indított, amiben arra kérnek mindenkit, hogy egy-egy kedves gondolatot, emléket vagy üzenetet osszanak meg velük, amiből aztán személyre szabott képeslapok készülnek! Sőt, ez még nem minden! Az így létrejött üzenetekből Ördög Nóra is felolvas majd az anyák napi élő videójában. Tudjuk, hogy nem könnyű megfogalmazni az érzéseket, de Te képes vagy rá – varázsold felejthetetlenné az anyák napját!

Virtuális ölelés egy kis csavarral

Sokan már rosszul vagyunk, ha a Skype vagy a Zoom szót meghalljuk, hiszen most a hétköznapi kommunikációk legtöbbje ilyen virtuális platformokra került át – csakhogy! Mint annyi mindent, egy kis törődéssel és kreativitással ezt is könnyedén feldobhatjuk. Például tereljük össze az egy háztartásban élőket egy csoportos köszöntésre, vagy találjunk ki valami újszerű módot arra, hogy kifejezzük szeretetünket! Írjunk verset, énekeljünk el egy dalt, rajzoljunk valami kedveset – így már rögtön nem olyan hangulata lesz a virtuális beszélgetésnek, mintha egy interjún ülnénk!

Figyelmesség 1,5 méter távolságból

Korántsem mondjuk, hogy a kijárási korlátozással kapcsolatos hivatalos ajánlásokat bárki is szegje meg, de azt jó tudni, hogy a lehetőségünk van arra, hogy idős hozzátartozóinknak segítséget nyújtsunk – például egy bevásárlással. Kössük hát össze a kellemest a hasznossal! Ez a figyelmesség minden mamának és nagymamának jól esik, pláne anyák napján! És ha már úgyis megvettük a legfontosabb háztartási dolgokat, valami személyes aprósággal fel is dobhatjuk a kis csomagunkat! Rejtsünk bele egy kézzel írott levelet, egy családi fotót, bármit, ami segíthet abban, hogy nekik is könnyebben menjen a távolságtartás! Ne felejtsük, ez fizikai távolságtartás most, nem érzelmi!