Ilyen a Szűz és Skorpió szerelme: eltéphetetlen kötelék vagy csúfos kudarc?

Borítókép: Ilyen a Szűz és Skorpió szerelme: eltéphetetlen kötelék vagy csúfos kudarc? Forrás: Getty Images/Peach_iStock
Ennyire illik össze egymással egy Szűz és egy Skorpió jegyű személy! A Joy.hu cikke

Vajon mennyire passzol egymáshoz egy Szűz, illetve egy Skorpió csillagjegyű ember? Telitalálat az égi ötöslottón vagy bukásra szánt románc kettejük találkozása? Bár az asztrológiai kompatibilitás sokkal több tényezőn múlik, mint szimplán a két fél napjegyein, azért ez is sokat elárul arról, milyen párkapcsolatra számíthatnak. A Szűz a föld jegyek, a Skorpió a víz jegyek családjába tartozik, azonban annak ellenére, hogy nem ugyanazon elem alkotja őket, a föld és a víz jegyek általában jól kijönnek egymással. A Szűz és a Skorpió egymástól 60 fokos távolságban helyezkedik el az állatövi kerékben, ami azt jelenti, mindketten ösztönösen jól ráéreznek a másikra. De ez vajon elég egy tökéletes szerelmi történethez?

Szűz és Skorpió összeillése: ilyenek a szerelemben

Egy Szűz jegyű szerelme olyan, ami hegyeket mozgat meg érted, ha pedig végre az övé vagy, arra vágyik, hogy minden az ő tervei szerint menjen. A Skorpió extrém hűséges és szenvedélyes, ezért számára a párkapcsolata jelenti a komfortzónát. Semmi sem olyan édes számukra az életben, mint olyannal lenni, aki hagyja, hogy minden pillanatban önmaguk lehessenek.

Érdekel a folytatás? Tudj meg mindent galériánkból a Szűz és Skorpió szerelméről!

Ezek a csillagjegyek viszont egyáltalán nem illenek össze: