JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp október 28.: az Ikrek kivételes eredményt érhetnek el, a Skorpiók mások elvárásainak igyekeznek megfelelni

Borítókép: Napi horoszkóp október 28.: az Ikrek kivételes eredményt érhetnek el, a Skorpiók mások elvárásainak igyekeznek megfelelni Forrás: Pixabay by 35393
A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Valami, amin egy ideje dolgozol, nem az általad elvárt eredményt hozza, ami kissé lelohasztja a lelkesedésedet, s pillanatnyi elkeseredésedben legszívesebben ott hagynád az egészet és nem foglalkoznál többé vele. Mivel ebben az esetben odaveszne az eddig belefektetett energiád, így érdemes meggondolnod, mit és hogyan cselekeszel. Első körben ülj le és zongorázd végig a darabot magadban, nézd meg, hol volt hamis a hang, hogy legközelebb már pontosan tudd, hogyan kell csinálni, és magabiztosabban ülhess le a hangszerhez!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan feladatban kell bizonyítanod, amely nem tartozik épp a komfortzónádba, épp ezért gyakorlatilag azonnal elmenekülnél, vissza ae nézve. Ne add azonban fel csak azért, mert kicsit bonyolultabb az egyenlet, amit meg kell oldanod, sokkal inkább érdemes összeszedned magad, hinni abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet és úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen. Bízz magadban, másként ugyanis nem fogsz sikereket elérni!

IKREK (május 21-június 21)

Kivételes eredményt érhetsz el a hétvége első napján, ami azért is külön öröm számodra, mert az elején abszolút nem hittél a sikerben. Ez is egy kiváló bizonyíték azonban arra, hogy nem érdemes kishitűnek lenned önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb feladat élvégzése sem. Amennyiben bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő helyen cselekszel úgy, ahogyan a helyzet megkívánja, abban az esetben szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvége első napján olyan álláspontot képviselsz, ami az első pillanatban bicskanyigatónak tűnik mások számára, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között görcsösen ragaszkodik a szabályokhoz. Tudd azonban meghúzni azt a bizonyos határvonalat és még időben parancsolj megálljt magadnak adott szituációban, hisz az, hogy ennyire „rugalmas” vagy, még akár bajba is sodorhat, épp ezért időnként a saját magad védelme érdekében érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másokétól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akarj mindenáron a szabályokon túllépni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki kihasználja a híresen nagy segítőkészségedet a hétvége első napján, ami roppant módon felháborít, szíved szerint azonnal el is küldenéd melegebb éghajlatra az illetőt, ám azt is pontosan tudod, hogy nem vetne rád jó fényt az említett lépés. Nem kell a világba kiáltva hoznod a tudtára a véleményedet, csupán diszkréten világosítsd fel arról, hogy bizony nem fogod hagyni, hogy csőbe húzzon, más ajtón kell tehát kopogtatnia. Próbálj mindig résen lenni, ne engedd, hogy mások eszközként használjanak céljaik elérésére!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján a kitűzött célodhoz közeledsz, ami rendkívül nagy izgalommal tölt el és noha borzasztóan le vagy már merülve, mégis valahogy most kell az eddig összegyűjtött tartalékaidat felhasználva végigmenned az utolsó métereken. Amennyiben sikerül elérned azt az eredményt, ami önmagáért beszél, abban az esetben méltán vívhatod ki mindenki elismerését, mely győzelmet csakis magadnak köszönheted, az ugyanis, ahogy te gondolkodsz, egyszerűen páratlan és példamutató, ezen hozzáállásod tehát az, ami elhozhatja végül a hőn áhított sikert. Ne akarj se többet, se kevesebbet elérni annál, mint amire képes vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Borzasztóan fontos célt szeretnél elérni, ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel, hogy végül sikeres lehess, a körülmények azonban jelen pillanatban nem túl ideálisak ahhoz, hogy megfelelően ki tudj zárni mindent. Így viszont elég nehéz az elvégzendő feladatra összpontosítanod, ami meg is látszik az eredményen. Épp ezért ha valóban a tökéletesre törekszel, vonulj el a világ elől, menj alkotói szabadságra és addig dolgozz a feladaton, amíg meg nem leszel elégedve vele. Lásd be, kár lenne, ha engednél a csábításnak és emiatt úszna el a siker!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Folyamatosan mások elvárásainak igyekszel megfelelni, ami gyakorlatilag minden energiádat felemészti, így nem csupán fizikailag, de lelkileg is kezdesz kimerülni. Ne akarj azonban a határvonalaidon átlépni és a saját rovásodra hason csúszni bárki elismeréséért vagy kegyeiért, inkább arra törekedj, hogy minden körülmények között önazonos maradj. Hagyd hátra azokat, akik bármiféle nyomást helyeznek rád, arra összpontosíts, hogy megéld a pillanatot, hogy élmenyek szerezz, ne az járjon folyton az eszedben, hogy egyfajta cirkuszi mutatványosként lenyűgözd a környezetedet. Hidd el, hosszabb távon jobban megéri, ha a saját boldogságodat helyezed előtérbe!

NYILAS (november 23-december 21)

Egészen eddig a pillanatig nem tudtad, mi az az apró puzzle darab, ami ahhoz hiányzik, hogy végre elérhesd az önmagad elé kitűzött célt. Úgy tűnik azonban, hogy a hétvége első napján meglesz, rugaszkodj tehát neki nyugodtan, hisz nem minden nap adódik ilyen lehetőség. Nagyon büszke leszel magadra, hisz megmutathatod a világnak, mire vagy képes és valójában mekkora tehetség is szunnyad benned, amit eddig igyekeztél elfojtani, a megfelelő alkalomra várva. Ne fogd vissza magad, bontakozz ki és zsebeld be az elismeréseket.

BAK (december 22-január 20)

Kissé túl sokat vársz el önmagadtól, ha valami nem a terveid szerint alakul, kétségbeesel és bármire hajlandó vagy azért, hogy végül sikert csikarj ki egy-egy helyzetből. Tulajdonképp mostanra másból sem áll az életed, mint különböző mércék megugrásából, ám mivel előfordul, hogy levered a lécet, emiatt hajlamos vagy a frusztrációidat másokon kitölteni. Mielőtt azonban ennek okán a népszerűségi indexed elkezdene rohamosan zuhanni, előtte érdemes mérlegelned, hogy mi lenne, ha engednél az elveidből és nagyobb hangsúlyt fektetnél arra, hogy élményeket gyűjts a különféle trófeák helyett. Hidd el, a kevesebb néha több!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napján kapsz észbe, hogy késésben vagy egy bizonyos projekttel kapcsolatban, ennek okán attól való félelmedben, hogy elúszik a hajó, gyakorlatilag gondolkodás nélküli kapálózásba kezdesz. Kissé dühös vagy magadra, hiszen pontosan tudod, ha kicsit jobban figyeltél volna, akkor most nem kellene bosszankodva figyelned, ahogy adott esetben dugába dől minden. Ne bánkódj ezen sokáig, inkább szedd össze nagad és mihamarabb zárd le az ügyet, majd lépj tovább. Nincs értelme az önostorozásnak!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a tűréshatárodat próbálgatja a hétvége első napján, miközben te folyamatosan igyekszel diplomatikusan kezelni őt és a provokatív megjegyzéseit, ám még nálad is eljön az a pont, amikor elszakad a cérna. Mielőtt azonban ez bekövetkezne, előtte mindenképp próbáld megállítani az illetőt, az ugyanis semmiképp nem cél, hogy felvedd a kesztyűt és olyasmit mondj, amellyel esetleg te jössz ki rosszul a helyzetből. Nyilván nem fogod tudni egy csettintésre megváltoztatni, így amennyiben úgy érzed, hogy nem sikerül szép szóval jobb belátásra bírni, abban az esetben határozottan állítsd meg. Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz te megpróbáltad emberi módon rendezni a dolgot, az, hogy neki ez nem ment, legyen az ő gondja!