Napi horoszkóp május 8.: a Nyilasoknak választaniuk kell, merre menjenek, a Vízöntők nagy kalandra készülnek

Borítókép: Napi horoszkóp május 8.: a Nyilasoknak választaniuk kell, merre menjenek, a Vízöntők nagy kalandra készülnek Forrás: Pexels by Samson Katt
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok fontos üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Maximalista lévén kissé nehezen fogadod el a tényt, ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted. Nehezen birkózol meg a veszteség tudatával, ez azonban kissé korlátok közé szorít. Lásd be, hogy ezzel a hozzáállással nem fogsz tudni hosszútávra szóló élményeket szerezni. Próbálj tehát elengedni bizonyos dolgokat, lazíts és ne görcsölj azon, ha valami nem a számításaid szerint alakul. Semmi nem történik véletlenül, ha nem sikerül a terved véghez vinned, az lehet, hogy épp azért történt, mert ha később buktál volna, nagyobb lett volna a veszteség is! Ne csak egyetlen szempontból vizsgáld a különböző szituációkat!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje érlelődik benned a gondolat, hogy megtegyél egy fontos lépést, melyről úgy gondolod, hogy vízválasztó lehet az életedben. Mivel azonban nem voltál még hasonló helyzetben, épp ezért teljesen tanácstalan vagy, fogalmad sincs, mitévő legyél. Nem is kell egyedül meghoznod egy ilyen volumenű döntést, keress egy számodra bizalmas személyt és oszd meg vele a kételyeidet. Talán az illető segítségével irányba kerülsz és nem okoz majd problémát az, hogy végigmenj az úton! Csupán bátorság kérdése a dolog!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján az utolsó utáni pillanatban jössz rá, hogy mennyi mindent nem sikerült még elvégezned, aminek szerettél volna pontot tenni a végére. Ez azonban most meghatározhatja a programjaidat, legfőképp a pihenésedet zavarhatja meg. Mivel azonban neked is jár a kikapcsolódás, épp ezért igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál. Ne hagyd, hogy bárki hátráltasson, te csak menj abban a tempóban, amit ideálisnak találsz és amivel -önmagad ismerve- pontosan tudod, hogy időben célba érhetsz! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Valami, amin régóta lelkiismeretesen, teljes erőbedobással dolgozol, a hét utolsó napján végre olyan gyümölcsöt terem, amelyre nemcsak te lehetsz büszke, hanem a környezeted elismerését is kiváltod vele. Ez egyértelműen a te érdemed, s bátran dicsekedj el vele másoknak is, de vigyázz, mert lesznek majd olyanok, akik nem tudnak őszintén veled örülni, emiatt mindenféle gonosz dolgokat terjesztenek rólad. Neked azonban nem kell az irigyeiddel foglalkoznod, hisz pontosan tudod, hogy tisztességes úton jutottál el a célig, az pedig, hogy ez másoknak nem tetszik, legyen az ő bajuk!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem érzed magad túl biztosnak bizonyos ügyeket illetően, nem igazán találod a helyed, emiatt úgy érzed, semmi nem sikerül. Valószínűleg egy rossz sorozatot fogtál ki, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy alkalmatlan lennél bizonyos feladatok elvégzésére. Mielőtt a negatív gondolatok járnák át minden lépésedet, ülj le, gondold végig mit és hogyan kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy végre teljesnek és boldognak érezd magad és amennyiben megtaláltad a megoldást, mihamarabb indulj el azon az úton! Ne aggódj, idővel minden kocka a helyére kerül majd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nehezen tudsz túllépni a mások által okozott sérelmeken, képes vagy hosszú időre beleragadni egy-egy negatív tapasztalatba, ami azonban igencsak megakadályoz abban, hogy előrelépj és felemelt fejjel közlekedj. A negatívitás ugyanis abszolút mérgezi a lelkivilágod, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy megéri-e mindenképp ragaszkodnod olyan tapsztalásokhoz, amik visszahúznak. Nézz előre, keress pozitív élményeket és személyeket, hisz ezekből tudsz építkezni és a jövődet megalapozni. Hidd el, hosszabb távon jóval kifizetődőbb lesz annál, mintha a saját lelkedet mérgezed a negatívumokkal!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!