JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp június 9.: a Bikák igyekeznek nyílt kártyákkal játszani, a Rákok mások előtt bizonyíthatják talpraesettségüket

Borítókép: Napi horoszkóp június 9.: a Bikák igyekeznek nyílt kártyákkal játszani, a Rákok mások előtt bizonyíthatják talpraesettségüket Forrás: Unsplash by bruce mars
A csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 9.

KOS (március 21.-április 20.)

Nagy tehetséggel áldott meg a természet bizonyos szempontból, te azonban annyira kishitű vagy, hogy abszolút nem mersz semmibe belevágni. Annak ellenére sem, hogy a környezeted folyamatosan ösztönöz, valamilyen oknál fogva mégsem hiszel a sikerben. Érdemes azonban elgondolkodnod azon, hogy ha örökké azt táplálod magadba, hogy neked semmisem sikerül, akkor hogyan is fogsz tudni az Életben pozitív élményeket gyűjteni. Itt az idő, hogy végre levetkőzd azt a vastag bundát, amit az évek során magadra erősítettél, egy kicsit higgy abban, hogy a siker és a csillogás neked is jár és ennek megfelelően indulj neki minden kihívásnak! Ráadásul ha tehetséges is vagy valamiben, azt semmiképp nem érdemes veszni hagyni! Hajrá!

BIKA (április 21.-május 20.)

Minden helyzetben igyekszel nyílt kártyákkal játszani, mindig vállalod a véleményed, ha úgy adódik, nem félsz a hangod sem hallatni, emiatt elég megosztó személyiséged különös ismertetőjeled is egyben. Nem biztos azonban, hogy ez minden szituációban hasznodra válik, tudj mérlegelni helyzet és helyzet között és ismerd fel, mikor teszed sokkal bölcsebben, ha inkább hallgatsz és csendben bólogatsz. Ne mindig teregesd ki a kártyáid mások előtt, okosabban taktikázol, ha időnként megtartod magadnak, hol van az joker a paklidban!

IKREK (május 21.-június 21.)

Vitás helyzet alakul ki közötted és egy hozzád nem túl közelálló személy között, amely helyzetben mindketten hibásak vagytok. Egyikőtök sem enged azonban a huszonegyből, hisz azt gondoljátok, hogy amennyiben valaki elismeri, hogy hibázott, akkor azonnal meggyengül és a másik fog győzedelmeskedni felette. Ez azonban nem túl okos hozzáállás, hisz a bocsánatkérés képessége nagy erény, épp ezért ha alkalmazod másokkal szemben, az csak hozzátesz az emberi értékeidhez! Hidd el, ha engedsz egy kicsit, akkor a másik is érzi, hogy kompromisszumot tudtok kötni, ez pedig el fog vezetni a megoldáshoz! Amennyiben képes vagy felülemelkedni egy-egy szituáción és elismerni, ha hibáztál, abban az esetben csak jól jöhetsz ki a dologból!

RÁK (június 22.-július 22.)

Komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyíthasd a talpraesettségedet, hisz olyan szituáció adódik, ahol rajtad a Világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen minden szempár rád szegeződik, nem ijedsz meg a szerepléstől és attól, hogy ezúttal mindenki számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangod. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, hisz sokaknak példát mutathatsz és nyilvánvalóan nem mindegy, hogy mit látnak és hallanak az emberek a te neveddel fémjelezve.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Iszonyúan megterhelő számodra az, hogy mindenáron felmutass valamiféle pozitív eredményt, egyfajta cirkuszi mutatványosnak érzed magad, valaki pedig folyamatosan csattogtatja mögötted az ostort, hogy meg ne állj, s ha megpihennél, kész lenne esetleg a hátadra is csapni. Neked azonban abszolút nincs ínyedre a dolog, legszívesebben most abbahagynád az egészet és faképnél hagynád az illetőt. Ne engedd, hogy mások ilyesfajta nyomást gyakoroljanak rád, te is emberből vagy, így nem kell non-stop topformában lenned! Neked is jár a pihenés, a kikapcsolódás, ne hagyd tehát, hogy akaratod ellnére hajszoljanak. Nyugodtan tiltakozz, adj magadnak időt, amit csak és kizárólag magadra szánsz! A cirkuszban is jár a szabadnap!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Teljesen új dologba kezdesz, azelőtt sosem csináltál még hasonlót sem, így abszolút zöldfülűnek számítasz a témában. Szerencsére azonban akadnak olyanok, akik nálad több tapasztalattal rendelkeznek és szívesen adják át a tudásukat is, ez pedig rendkívül megnyugtató számodra. Természetesen olyan helyzet nincs, amikor mindenki felhőtlenül örül a szárnypróbálgatásaidnak, te azonban ne foglalkozz semmivel, csak a saját utadra és fejlődésedre koncentrálj! Ez most rólad szól és nem arról, hogy ki az, aki elégedett veled a környezetedben!

A júniusi csillagok új fejezetet ígérnek néhány csillagjegynek. Te köztük vagy?