Napi horoszkóp július 5.: a Nyilasok nagy lendülettel mennek előre egy bizonyos cél elérése érdekében, a Bakok pozitív visszaigazolást kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp július 5.: a Nyilasok nagy lendülettel mennek előre egy bizonyos cél elérése érdekében, a Bakok pozitív visszaigazolást kapnak Forrás: Unsplash by Ella Jardim
Mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztó nagy aggodalommal tekintesz egy olyan helyzetre, amelyet jelen pillanatban abszolút nem tudsz befolyásolni, hisz egyszerűen nem rendelkezel olyan természetfeletti erővel, amely megoldhatná a kialakult szituációt. Amennyiben azonban minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, egyszerűen csak engedd el és ne rimánkodj a sikerért a nap 24 órájában. Kapcsolódj ki, vedd körül magad olyan emberekkel, akikkel érzelmileg biztonságban érzed magad, menjetek el vacsorázni, beszélgessetek nagyokat, foglald el magad és meglátod, pillanatok alatt elszáll a körömrágási mániád. A dolgok pedig egyszerűen maguktól, különösebb aggodalmad nélkül is megtörténnek, pont, ahogy a Sors nagykönyvében meg lettek írva!

BIKA (április 21-május 20)

Viszonylag nagy volumenű kalandra vállalkozol, ráadásul a dolog nehézségi foka miatt nagyobb áldozatokat kíván meg tőled, mint amire számítottál. Mielőtt azonban abszolút mérlegelés nélkül belevágnál az egészbe, érdemes azért mégis felsorakoztatnod a mellette és ellene szóló érveket, hisz korántsem biztos, hogy jelen pillanatban érdemes megmásznod a Himaláját, ha nincsen minden feltétel megfelelő módon és minőségben megadva hozzá. Miért okoznál magadnak kudarcélményt, ha nem muszáj? Amennyiben a feltételek nem adottak, tedd talonba a dolgot és majd csak akkor vedd elő, ha teljes mértékben készen állsz és a körülmények is ideálisak!

IKREK (május 21-június 21)

Egy szívedhez közelálló személynek nyújtasz segítséget, ráadásul egy olyan természetű dologban, amelyben nem mindenki vállalna ilyen önzetlenül ekkora szerepet. Mivel azonban úgy érzed, egyszerűen segítened kell, épp ezért ne is hezitálj, tedd, amit a szíved diktál. Hidd el, az illető borzasztóan értékelni fogja azt, amit érte tettél, hisz nagyon kevés ember szaladgál a világban, aki ilyen önfeláldozó tulajdonsággal bír. Büszke lehetsz magadra, hisz ez egy olyan gesztus, ami csak magasabbra emeli az emberi értékeidet!

RÁK (június 22-július 22)

Elég fontos projekten dolgozol viszonylag hosszabb ideje, amelytől nem titkoltan hatalmas eredményt vársz. Ennek okán nem igazán tudod élvezni az életet, kissé feszült vagy a környezetedben élőkkel, nincs türelmed az emberekhez, ami előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodor. Mielőtt azonban bárkit akaratodon kívül megbántanál, igyekezz kicsit elvonatkoztatni és akár némi testmozgással levezetni a benned lévő feszültséget. Persze, nem lehetsz mindig ZEN állapotban, de mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy mások abszolút nem lehetnek áldozatai jelen állapotodnak. Ne okozz magadnak kellemetlen perceket csak azért, mert az eredmény hajtásának okán az átlagosnál könnyebben pattan el a húr!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindenképp szeretnél pontot tenni egy elég nyomasztó ügy végére, ennek érdekében igyekszel minden apró részletre odafigyelni, nem szeretnéd ugyanis, hogy a jövőben kellemetlen helyzetbe kerülj csak azért, mert anno nem voltál elég körültekintő. Fontos a precizitás, te pedig minden helyzetben igyekszel úgy gondolkodni, hogy figyelembe veszed a jövőképet is. Rendkívül elismerésre méltó a gondolkodásod, nem véletlenül néznek fel rád olyan sokan, hisz példaértékű vagy az emberek szemében. Ha másért nem, már csak ezért is megéri aprólékosan varrogatni a szálakat, hisz követendő példát látnak benned. Így működnek a profik, igazán büszke lehetsz magadra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a közvetlen környezetedben olyannyira áldozatkész, hogy hajlandó bármit elvállalni csak azért, hogy neked kedvezzen és téged boldoggá tegyen. Számodra rendkívül meglepő az illető hozzáállása, hirtelen nem is igazán tudod eldönteni, hogy vajon van-e érdek az igyekezete mögött, avagy valóban ennyire önzetlen. Mielőtt tehát elfogadod a segítségét, igyekezz mindenképp aprólékosan feltérképezni a vélt vagy valós mögöttes szándékokat, hisz az, hogy gondolkodás nélkül közel engedd magadhoz, még hatalmas csalódást is okozhat!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!