Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

Borítókép: Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek Forrás: Pixabay by nymixArt
A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 21.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepén a környezeted olyan szituációban várja a segítségedet, amely a te közreműködésed nélkül valószínűleg dugába dőlne és komoly következményekkel járna, mindenkire nézve. Szerencsére azonban pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a bukást, ennek mentén cselekedj tehát. Nem véletlenül tekintenek rád mások úgy minden esetben, mint egyfajta megmentőre, aki mindig jókor érkezik, ha segítségre van szükség!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasféle küldetés teljesítését bízzák rád a feletteseid, amelyről látod, hogy nem igazán fogod tudni egyedül abszolválni. Ne hagyd azonban, hogy a kétségbeesés uralkodjon el rajtad, a legjobb tudásodnak megfelelően igyekezz mindent megtenni azért, hogy a végén ne kelljen lesütött szemmel szégyenkezned. Légy magabiztos és tedd úgy a dolgodat, hogy később, bárhogy alakul a helyzet, ne legyen lelkiismeret furdalásod. A jelenre koncentrálj, ne arra, hogy mit szólnak majd, ha kicsúszol a határidőből!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki olyasmivel szembesít a hét közepén, amely az első pillanatban abszolút megdöbbentő számodra, így nem is igen tudsz adekvátan reagálni az illető mondataira. Mielőtt azonban a te károdra húzna rád valamiféle terhet, te pedig kénytelen-kelletlen cipelnéd magaddal, előtte érdemes kiállnod magadért annak érdekében, hogy megmutasd, nem valamiféle bábuként rángathat bárki jobbról balra, neked is vannak ugyanis gondolataid mindennel kapcsolatban és készen állsz arra, hogy megvédd magad bárkivel szemben. Ha kellőképp magabiztos és határozott vagy, akkor nem fog senki a hitelességedben kételkedni, az illető pedig kénytelen lesz vállalni azt, amihez neki sokkal több köze van, mint neked!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepére elakadtál egy bizonyos dologban, ám a benned lévő büszkeség mégsem engedi azt, hogy bevalld és segítséget kérj másoktól. Ez azonban azt is jelenti, hogy egy jó darabig még egyhelyben fogsz álldogálni, hisz a kiutat nem látod, segítséget pedig nem fogadsz el. Így azonban azt is kockáztatod, hogy esetleg lecsúszhatsz egy olyan lehetőségről, amely rengeteg hasznot és sikerélményt tartogat számodra, épp ezért ha önzetlen vagy magaddal szemben és megadod a lehetőséget arra, hogy sikeres lehess, ne késlekedj, kérj segítséget ahhoz, hogy tovább tudj lépni a létrán. Hidd el, azzal, hogy megragadod valakinek a kezét, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy kiszolgáltatottá válsz másokkal szemben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hosszú, nem kevés idővel és áldozattal járó munka, amelyet komoly lelkiismerettel, teljes mellbedobással hosszú ideje végzel már, a hét közepén végre pozitív eredményt hozhat számodra. A célegyenesbe értél, gyakorlatilag méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot, épp ezért kissé elbízva magad, már most ünnepled a győzelmet. Nincs is ezzel semmi baj, ahhoz azonban, hogy méltán, nyugodt lelkiismerettel lehess büszke magadra, ahhoz mindenképp összpontosítanod kell, épp ezért ne hagyd, hogy bármi elterelje a figyelmedet, vagy hogy esetleg megrészegítsen a siker. Majd a dobogó legfelső fokán ünnepelsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívüli tudatossággal és racionalitással éled az életedet, nem szereted a felesleges, céltalan álmodozást, abszolút a realitások mentén történő cselekvés híve vagy. Persze számodra sem minden fekete vagy fehér, időnként akadhatnak olyan szituációk, amelyek eltérítenek az alapvető életfelfogásodtól, ilyenkor inkább megijedsz, mintsem bátran beleugorj. Ne félj megküzdeni ezekkel a bizonyos akadályokkal, hisz ha rendelkezel annyi tapasztalattal, hogy ne jelenthessen gondot az, hogy odaállj és minden erődet bevetve legyőzd őket, ezzel önmagadnak is bizonyíthatsz! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Teljesen biztos vagy benne, hogy kifogástalanul csinálod a dolgod, épp ezért nem csúszhat semmiféle hiba a számításaidba, emiatt kissé nagyképűvé váltál, ami alapesetben abszolút nem jellemző rád. A sikerhez mindenképp elengedhetetlen hozzávaló a magabiztosság, ez kétségtelen tény, mégsem érdemes megfeledkezned arról, hogy a szerénység jóval kifizetődőbb, mint a talajtól történő elemelkedés. Épp ezért igyekezz két lábbal a talajon maradni és olyanformán tenni a dolgodat annak érdekében, hogy később ne az legyen az ismertető jeled, hogy önmagaddal is csak fenntartásokkal állsz szóba. A győzelem fontos hozzávalója a szerénység és az alázat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepe eggyel bonyolultabbra sikerül annál, mint ahogy tervezted, ez pedig elég kétségbe ejtő számodra. Szerencsés helyzetben vagy azonban, hisz akad valaki a közvetlen környezetedben, aki minden körülmények között, teljes mellszélességgel áll melletted. Ma sem történik ez másképp, te pedig abszolút hálás vagy minden egyes útmutatásáért, hisz nélküle bizonyosan nem tudtad volna sikerrel megugrani az elég gördülő akadályokat. Légy hálás és mondj köszönetet az illetőnek, hisz nem mindenkinek dobnak mentőövet a nyílt tengeren történő kapálózás közben. Szerencsés embernek mondhatod magad!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét közepén szakmai vitát folytatsz valakivel, aki hozzád képest más szemszögből közelíti meg a témát. Váratlan fordulatot vesz azonban a helyzet, amikor számodra érthetetlen okból melléd áll egy kollégád, ami jól esik ugyan, mégis sejtesz valamit az illető gesztusa mögött. Egyelőre azonban nem-igen tudod eldönteni, hogy azért támogat-e, mert bármifajta hátsó szándéka van, avagy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond, ami ellentmond annak, amit feléd kommunikál. Mielőtt azonban kérdőre vonod emiatt, előtte mindenképp győződj meg arról, hogy valóban így történik, majd ha már teljesen biztos vagy a dolgodban, akkor óvatosan utalj rá, háta kiugrik a nyúl a bokorból és önmagától elmondja, hogy mit és miért mondott. Korántsem biztos, hogy igazak a pletykák, ne feledd, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

BAK (december 22-január 20)

Olyasmiről szerzel tudomást a hét közepén, amelyet nem feltétlenül szerettél volna tudni, hisz pont arra volt jó, hogy elbizonytalanítson az eddig magabiztosnak hitt helyzetedben. Mivel azonban homokba mégsem dughatod a fejedet, épp ezért kell szembenézned a dologgal. Ha kiderült, hát kiderült, nem tudsz mit tenni ez ellen, az azonban már rajtad múlik, hogy miképp kezeled a szituációt. Amennyiben tudod a megoldást, abban az esetben ne habozz bevetni mindent, amivel kiköszörülheted a csorbát, hagyd hátra a negatív gondolatokat és arra figyelj, hogy mi a dolog pozitív oldala. Nem érdemes az időt sem húznod, hisz minél inkább tolod magad előtt, annál nagyobb eséllyel fog az egész az arcodban landolni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta terveid vannak, amelyek sikeressége esetén hatalmas áttörést érhetsz el az életedben, ám azt is tudod, hogy a meghozott áldozatok nagysága egyenes arányban lesz a sikerrel is. Az, hogy az életed egycsapásra megváltozhat, hatalmas motiváció lehet számodra, épp ezért amennyiben mérlegeltél minden kockázatot és úgy ítélted meg, hogy van értelme adnod egy esélyt magadnak, abban az esetben ne habozz elindulni. De csakis akkor indulj, ha 100%-os magabiztossággal tudsz menetelni az úton, másképp nincs értelme, hisz bukdácsolva nem lehet célba érni vagy ha igen, akkor sem fogsz tudni átütő sikereket elérni!

HALAK (február 20-március 20)

Egy számodra rendkívül fontos projekt alakul kedvezőtlenül a hét közepén, mely érthető módon kétségbe ejt, amikor szembesülsz vele. Nincs más választásod tehát, mint kockáztatni és mindent egy lapra feltenni, amiben persze az is benne van, hogy elveszítheted mindazt, amit eddig sikerült megszerezned, be kell látnod azonban, hogy időnként szükség van arra, hogy kockáztass, hisz nem játszhatsz mindig biztonsági játékot. Néha tizenkilencre is lapot kell húzni, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy fejjel rohansz a falnak és minden, eddig megszerzett győzelmed rögtön odavész. Légy optimistább és higgy abban, hogy a sok küzdés után neked is jár majd a siker íze!