Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

Borítókép: Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak Forrás: Unsplash by Nikolaj Habib
A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 20.

KOS (március 21-április 20)

Végre a terveidnel megfelelően alakul a helyzet a hét második napján, hiszen szép sorjában jönnek az eredmények, mely roppant nagy büszkeséggel tölt el, a környezeted is meglehetős elismeréssel bólogat. Használd ki a helyzetet, ünnepeld a pillanatot, de vigyázz, nehogy túlságosan elszállj a valóságtól, hisz bármikor jöhet egy kátyú, amely azonnal kitöri a szekered kerekét. Koncentrálj tehát, tedd a dolgodat, s majd csak akkor ünnepelj felhőtlenül, ha valóban átszakítottad azt a bizonyos célszalagot!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje vagy már kételyek között egy bizonyos dologgal kapcsolatban, egyszerűen nem hagy nyugodni az egész helyzet. Mindennél jobban szeretnél végre megszabadulni tőle egyszer, s mindenkorra, a hét második napján pedig elérkezett az idő, hogy leülj és végiggondold pontról pontra az elejétől a végéig. Ne félj attól, ami kiderülhet, hiszen az élet néha úgy hozza, hogy új dolgok felé kell indulnod és a régieket hátra kell hagynod, hiszen csakis így juthatsz egyről a kettőre. Nem érdemes mindenáron ragaszkodnod egy lyukas zoknihoz, ha már nem tudod használni, egyszerűen dobd ki és vegyél elő egy másikat. Időnként nehéz döntéseket is kell hozni, de hidd el, hogy jobban jársz, ha ezeket nem halogatod, mert annál előbb szabadulsz a tehertől!

IKREK (május 21-június 21)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére is, hogy nem mindig alakul feltétlenül pozitívan az, amibe belekezdesz. Pozitív gondolkodásod a hét második napján sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején úgy tűnik, hogy nem fogsz tudni pontot tenni egy általad elkezdett ügy végére, ma mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy megoldd a feladatot. Amennyiben sikerrel abszolválod, abban az esetben égre más dolgokkal is foglalkozhatsz, nem kell éjt nappallá téve a mókuskerékben futnod!

RÁK (június 22-július 22)

Mindenképp szeretnél utánajárni egy téged is érintő rejtélynek a hét második napján, amelyet elméleted szerint valaki titkol előled. Mivel azonban nem akarsz mégsem ajtóstól rontani a házba, épp ezért inkább csak óvatosan próbálj szaglászni annak érdekében, hogy megtudj valamit a dologról. Amennyiben célravezetőnek látod a taktikát, abban az esetben várj, amíg az a bizonyos nyúl kiugrik a bokorból, ha azonban csupán az idődet veszteged azzal, hogy hímelsz-hámolsz, akkor szedd össze magad és kérdezz rá nyíltan az illetőnél, hogy tulajdonképp mit is akar elérni. Ellenkező esetben csak feleslegesen futod majd a köröket, s egyetlen lépéssel sem kerülsz közelebb a megfejtéshez. Jobb az ilyesmin gyorsan túlesni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem feltétlenül választottad a legjobb taktikát egy bizonyos helyzetben, ennek eredményeképp most mérgezett egerek módjára szaladgálsz fűhöz-fához azért, hogy valaki legyen, aki irányba helyez. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, s ahány embert kérdezel, annyiféle ötlettel állnak elő, épp ezért rá kell jönnöd, hogy csak is te döntheted el, miképp cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek szubjektív véleménye alapján nem tudsz eligazodni, magadnak kell inkább kimondnod a végső szót, aminek persze az is az ára, hogy neked kell viselned a felelősséget is. Az Élet már csak ilyen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Azt gondolod, hogy bármilyen élethelyzetben behelyettesítheted a fejedben lévő megoldóképletet, amit kitaláltál magadnak, ennek tudatában éled a mindennapjaidat. Szomorú tény azonban, hogy sajnos nem létezik valamennyi szituációra egyetlen és ugyanazon használható recept, hiszen minden megoldatlan ügy egyedi és átgondolt megoldást igényel. Hidd el, néha szükség lehet új, ütős megoldásokra annak érdekében, hogy bizonyítsd a racionális gondolkodásodat és a jól átgondolt lépések mögött rejlő lényeget!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A kollégák komoly kérdésben kérik ki a véleményedet a hét második napján, amelyben perdöntő lehet az álláspontod. Éppen ezért nem mondhatsz ki meggondolatlan dolgokat, racionálisan gondold tehát végig a helyzetet, s a lehetséges következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végső szót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó megoldást eredményezzen és semmiképpen ne vehessenek rossz irányt az események. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkednek benned, de ne sajnáld az időt arra, hogy elmagyarázd, miért tartod helyesnek a saját álláspontodat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Komoly ügybe vágsz bele a hét második napján, talán kicsit meg is haladja a képességeidet a dolog, olyasmit szeretnél ugyanis elérni, amire jelen pillanatban elég kevés az esélyed. Mivel azonban számodra becsületbeli dologról van szó, ezért egyetlen pillanatra sem inog meg a hited és az akaratod. Ez az elszántság lesz majd az, ami hozzásegít ahhoz, hogy bármit is képes legyél elérni. Amennyiben azonban megfutamodsz, abban az esetben a minimális esélyét is elveszed annak, hogy elérd az általad kitűzött célt. Csak menj bátran, felszegett fejjel előre, s ha készülsz a váratlan fordulatokra is, nem lehet gond!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly ügyben vár tőled segítséget az egyik legjobb barátod, számodra pedig mi sem természetesebb annál, minthogy azonnal ugorj és minden szolgálatodat felajánld neki, ezzel biztosítva arról, hogy minden körülmények között számíthat rád. Igazán nemes felajánlás, mielőtt azonban meggondolatlanul fejet ugranál a szakadékba, előtte érdemes meggyőződnőd róla, hogy biztonságos-e a mélység. Miért ugranál bele a semmibe csak azért, hogy aztán mártír lehessen belőled?! Légy óvatos és körültekintő a saját érdekedben!

BAK (december 22-január 20)

A mai napon az eredeti terveidhez képest másképp alakul a helyzet, te azonban annyira szerencsés vagy, hogy még mindig van lehetőséged irányt változtatni. Nincs azzal semmi gond, ha esetleg tévedsz, hisz nincs tökéletes ember, azért tehát abszolút nem kell szégyenkezned, ha hibázol. Igyekezz végiggondolni, hol fogtál mellé és merre kell továbbmenned ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd a célodat. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, hiszen képes vagy levonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, a megfelelő korrekciókkal folytasd, amit elkezdtél és higgy a sikerben!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Változásra vágysz, szeretnél kitörni, nem igazán érzed ugyanis azt, hogy a jelenlegi helyzetben sokkal magasabbra juthatnál annál, mint ahol most vagy. Borzasztóan monotonnak érzed a napokat, amely egyszerűen elveszi a kedved nagyjából attól is, hogy reggelente kikelj az ágyból. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amit szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Eljött tehát a pont, amikor érdemes kitörnöd abból az egyhangúságból, amely körülvesz, keress új impulzusokat, alkoss valami olyan maradandót, amiről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak új kihívást, lépj ki a dominósorból, hidd el, ha megtalálod a saját utadat, akkor bizony büszkén mondhatod majd el, hogy akartad a változást, mertél lépéseket tenni a boldogságodért, amelynek meg is lett az eredménye!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a közvetlen környezetedben borzasztóan irritál a túlzott nyüzsgésével, szaladgál körbe céltalanul, hebrencs, megállás nélkül beszél, harsány, egyfolytában küzd valamiért. Amennyiben elviselhetetlenné válik a számodra, abbban az esetben igyekezz az ellenszenveden túllépve felajánlani a segítségedet, egyúttal próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy addig pörög, amíg a benne lévő elem ki nem merül. Az illető hálás lesz neked az útmutatásért és te is megnyugodhatsz, hisz nem kell tovább idegesítened magad miatta, ezután oda tudsz majd figyelni azokra a dolgokra is, amelyekre eddig az illető nyüzsgése okán nem tudtál koncentrálni!