Napi horoszkóp február 2.: a Bakoknak kellemetlen üggyel kell szembenézniük, a Halak bizarr álláspontot képviselnek egy bizonyos témában

Borítókép: Napi horoszkóp február 2.: a Bakoknak kellemetlen üggyel kell szembenézniük, a Halak bizarr álláspontot képviselnek egy bizonyos témában Forrás: Pixabay by sciencefreak
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 2.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan izzasztó helyzetnek tudsz a hét utolsó munkanapján pontot tenni a végére, amely szinte minden szempontból megviselt már. Ezt a terhet azonban ma végre leheteted és ez rendkívül nagy boldogsággal tölt el. Igyekezz olyan programot találni, amely passzív módja a feltöltődésnek, ne foglalkozz semmivel, ami megterhelő számodra, hisz most gurult csak le rólad egy tonnás teher. Új hónap, új kihívások, te pedig csak arra ügyelj, hogy ne lépj túl egy bizonyos határvonalat, amelynek túloldalán csupa olyan kihívás van, ami bizonyosan meghaladja a képességeidet!

BIKA (április 21-május 20)

Valahogy másféle eredményt vártál egy bizonyos dologtól, mint amit a hét utolsó munkanapján a szemed előtt látsz és ez roppant módon frusztrál. Idegességedet csak fokozza, hogy nem csupán neked tűnik fel, de mások is megemlítik, hogy ennél bizony többet vártak volna tőled. Jóllehet, ez most nem úgy sikerült, ne hagyd azonban, hogy a negatív érzelmek legyenek úrrá rajtad, hiszen így is rengeteg energiád fekszik az egész folyamatban. Igen, van, hogy az Univerzum másképp rendelkezik bizonyos dolgok felett, neked pedig, bármennyire szeretnéd, nincsen ráhatásod az eredményre. Gondolj arra, hogy semmi sem történik véletlenül, ennek is megvan tehát az oka, így fogadd el a dolgot. Aki pedig emiatt megjegyzést tesz, azt engedd el, nincs ugyanis szükséged olyan emberekre magad körül, akik csak a hibáidat nézik!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki roppant felelőtlen ígéretet tett neked korábban, amelytől igen sokat vártál, bizonytalan helyzetedben ugyanis úgy kapaszkodtál belé, mint egy utolsó szalmaszálba a szakadék szélén. A legnagyobb csalódottságodra azonban a hét utolsó munkanapján rá kell jönnöd, hogy bizony hamis illúziókat kergettél az illetővel kapcsolatban, ő ugyanis teljesen zöldfülű a témában. Nem a rossz szándék vezérelte, csupáncsak segíteni szeretett volna, ám ez egy kiváló tanulópénz lehet neked: nem érdemes bizalmat szavaznod mindenkinek, aki szembejön és bíztatóan mosolyog, hisz annál nagyobbat csalódhatsz!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapját végre a szerelmeddel töltheted, aki kedves gesztusokkal halmoz el, neked pedig borzasztóan hízelgő az, hogy lesi minden kívánságodat. Mielőtt azonban belesülsz a hercegnő szerepébe, érdemes emlékeztetned magad arra, hogy egy kapcsolat minden esetben két emberen múlik, amennyiben tehát meg szeretnéd tartani az egyensúlyt, abban az esetben neked is illik viszonozni azt, amit kaptál. Próbáljátok ketten őrizni azt a bizonyos lángot, mert ha csak az egyiktek az, aki ébren tartja, abban bizony hamar el lehet fáradni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján rá kell jönnöd, hogy számodra fontos személyt ismertél félre, olyasmit tett ugyanis az illető, ami neked egyszerre felháborító és megdöbbentő. Nem szeretnéd szó nélkül hagyni a dolgot, szíved szerint azonnal elmondanád neki, hogy teljesen mást gondoltál róla, épp ezért számodra megdöbbentő a viselkedése, amivel nem tudsz és nem akarsz közösséget vállalni. Azt azonban tartsd szem előtt, hogy tulajdonképp senki nem tartozik neked elszámolnivalóval, mint ahogy te sem tartozol senkinek, épp egy bizonyos határvonalon belül illik maradnod. Nyilvánvalóan a szóban forgó személy tisztában van a tettével, annak következményeivel is, nem szükséges neked felállítanod a rögtönítélő bíróságot, ez kegyen a Karma dolga!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje halogatsz egy bizonyos döntést, melyhez eddig nem érezted magad kellőképpen határozottnak és konzekvensnek. Mivel a hét utolsó munkanapja az, amikor úgy érzed, talán dűlőre juthatsz, épp ezért amennyiben megteheted, zárd ma ki a külvilágot és zongorázz végig újra mindent. Mielőtt kimondod a végszót, tekints úgy a helyzetre, mint egy teljesen kívülálló személy, így talán könnyebben mondasz ki bármit. Arra mindenképp ügyelj, hogy el ne vessz a részletekben, hiszen ha túl sokáig töröd a fejed a döntésen, akkor talán elszalaszthatsz olyan lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszatérni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napján valaki a környezetedben szorult helyzetbe kerül és benned látja a megmentőjét. Nem titkolt szándékkal keres tehát fel, ami számodra kissé kellemetlen, hisz nem szeretnél az illető kezét fogva, vele együtt süllyedni. Igyekezz a szerepeket tehát a legelején tisztázni, mondd el, hogy szívesen foglalsz állást, de sem felelősséget nem vállalsz, sem pedig fizikialag beavatkozni nem szeretnél. Muszáj időnként önzőnek lenned annak érdekében, hogy ne sérülj sem fizikai, sem pedig morális értelemben. Amennyiben ez így megfelel az illetőnek, rendben, ha pedig kevésnek találja, akkor mást kell keresnie segítségnyújtás céljára!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hónap első napján valami véget érni látszik, amelyhez a végsőkig ragaszkodtál, épp ezért tölt el olyan nagy szomorúsággal az, hogy tovább kell lépned és más dolgokra koncentrálnod. Próbáld azonban a helyzet pozitív oldalát nézni, azt, hogy mennyivel lettél gazdagabb morális értelemben, hogy mennyit adott neked, ne arra koncentrálj, hogy véget ért és hogyan tovább. Az élet egy állandó körforgás, vannak bizonyos állomások, ahol hosszabb, vannak, ahol rövidebb ideig tartózkodik az ember. Igyekezz tehát emelt fővel a jövőbe tekinteni és arra koncetrálni, hogy mennyivel lettél több és mennyivel lehetsz még ezután!

NYILAS (november 23-december 21)

Örökösen keresed a kalandokat, egyetlen perc nyugtod nincs, amikor épp semmi nem történik, kissé megijeszt, hogy vajon egy vihar előtti csendről van-e szó vagy csak szimplán nyugalom van. Nem kell azonban mindig ezres fordulatszámon pörögnöd neked sem, igyekezz találni egy arany középutat, amikor megálljt tudsz parancsolni a kalandvágyadnak, olyan kikapcsolódási formát találj, amely feltölti a merülőben lévő akksidat. Hidd el, jóval nagyobb hatékonysággal tudsz hosszútávon működni, amennyiben megtanulod uralni a benned lévő, folyamatosan lüktető adrenalinszintet!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje tolsz magad előtt egy számodra elég kellemetlen témát, amelyről pontosan tudod, hogy előbb-utóbb bele kell majd állnod. Mivel számtalan álmatlan éjszaka van már ennek okán mögötted, épp ezért a hét utolsó munkanapján igyekezz megrázni magad és mihamarabb pontot tenni a dolog végére. Hidd el, sokkal nyugodtabb lesz az életed, sokkal inkább tudsz majd másra koncentrálni, ha sikerül magad mögött hagynod az egészet. Van, hogy az embernek bizony szembe kell néznie bizonyos helyzetekkel, ahol kissé ingoványos a talaj, az élet már csak ilyen!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú idő után ma végre van egy olyan nap, amikor senki nem ad feladatot, amikor senki nem talál meg valamiféle segítségkéréssel, amikor egyszerűen te magad osztod be, hogy mikor mivel töltsd az idődet. Igyekezz tehát kihasználni ezt a kivételes alkalmat, legyen ez a csalónapod, egyél olyasmit, ami máskor nem fér bele a diétába, tervezgesd az otthonodat, nézegess trendi outfiteket, keress egy izgalmas filmet vagy csak egyszerűen ejtőzz a kanapén. Szükséged van neked is arra, hogy bizonyos időközönként lerázz minden láncot és csak önmagadra koncentrálj!

HALAK (február 20-március 20)

Elég bizarr véleményt képviselsz egy bizonyos helyzetet illetően a hét utolsó munkanapján, ez pedig kissé felborzolhatja a kedélyeket a környezetedben. Lesznek ugyanis, akik megbotránkoznak és megsértődnek majd emiatt, mások meg inkább csak hallgatnak, mert félnek állást foglalni, tartva attól, hogy ártanak vele a népszerűségüknek. Te ne törődj semmivel, hiszen nem mondtál semmiféle szörnyűséges dolgot, egyszerűen csak merted vállalni a saját véleményedet, s ki tudtad hangosan mondani azt, amiről eddig mások csak suttogtak, nehogy meghallja őket valaki. Sokkal jobban teszed, ha vállalod önmagad, különben egy leszel a százból, aki mindig alárendeli magát a többség akaratának.