Napi horoszkóp augusztus 18.: a Rákoknak hirtelen kell döntést hozniuk, a Mérlegek felelősségteljes feladatban bizonyíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 18.: a Rákoknak hirtelen kell döntést hozniuk, a Mérlegek felelősségteljes feladatban bizonyíthatnak Forrás: Getty Images
A csillagok a hét utolsó munkanapján is izgalmakkal várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 18.

KOS (március 21-április 20)

Keményen dolgozol egy bizonyos cél élérésén a hét utolsó napján, váratlan akadály miatt azonban módosul a helyzet és abszolút nem a terveid szerint alakul. Ez roppant módon kétségbe ejt, hirtelen azt sem tudod, mitévő legyél, hogy a nagy kockázatban a lehető legkisebb legyen a bukás esélye. Ijedtedben legszívesebben ott hagynál csapot-papot, nem érzed magad ugyanis elég erősnek ahhoz, hogy ezt az akadálypályát gond nélkül teljesítsd. Adj időt azonban a helyzetnek, hogy kiforrja magát, hisz korántsem biztos, hogy megugorhatatlan magasságban van az a bizonyos léc. Próbáld meg a legjobbat kihozni belőle, nincs még veszve minden!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a környezetedben minden igyekezetével megpróbál belekényszeríteni egy bizonyos helyzetbe, amely neked egyáltalán nincs ínyedre. Mivel azonban nem szeretnéd megbántani az illetőt, épp ezért inkább bújkálsz előle, abban bízva, hogy esetleg megfeledkezik rólad. A végtelenségig azonban mégsem nem futhatsz előle, vállald fel tehát a véleményedet, állj a sarkadra és mondj nemet, ha úgy ítéled meg, hogy semmiképp nem tud hasznodra válni ez a kényszer szülte szituáció! Minden jogod megvan hozzá, hogy megállítsd a folyamatot, mielőtt olyan gödörbe esel, amelyből nem tudsz kimászni!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan kimerítő munkafolyamat végére érsz a hét utolsó munkanapján, amely gyakorlatilag kivett belőled minden tartalék energiát. Mivel elfogytak a benned lévő belső erők a folytatáshoz, épp ezért itt az ideje annak, hogy maximális formára töltsd magad. Használd az előtted álló hétvégét arra, hogy új ihletet meríts, hogy teljesen kipihend magad, hisz nem tudhatod, hogy mikor jön szembe ismét egy olyasfajta, nagy volumenű kihívás, amelynek során mindenképp úgy kell odatenned magad, hogy mindenkiben maradandó élményt okozz. Nem lehetetlen, de ehhez most pihenésre van szükséged!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján hirtelen kell döntést hoznod, ráadásul úgy, hogy gyakorlatilag mindenki rád testálja a felelősséget. Épp ezért óriási teher van most rajtad, ám mivel mindenki tudja, hogy képes vagy könnyűszerrel megoldani a helyzetet, ebből próbálsz erőt meríteni és a legjobb formádat hozni. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, akkor bizony mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Nyugodtan arasd le a babérokat és ünnepeltesd magad, ez ugyanis most csak rajtad múlt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján rendkívül kellemes meglepetés ér, olyan váratlan fordulat következtében vesznek ugyanis a körülötted zajló események pozitív irányt, amelyek segítségével végül sikerrel tudod kipipálni a feladatot. A környezeted is nagy elismeréssel fogadja a művedet, te pedig teljes joggal lehetsz büszke magadra. Péntek van, add meg tehát a módját az ünneplésnek, bulizz wgy nagyot a barátaiddal, menjetek el a kedvenc szórakozóhelyedre és ereszd ki a fáradt gőzt egész nyugodtan!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasminek kerítesz indokolatlanul nagy feneket a hét utolsó munkanapján, aminek tulajdonképp nincs is akkora jelentősége, számodra mégis valami oknál fogva rendkívül felnagyítódik. Amennyiben azonban egy pillanatra megpróbálsz racionálisan tekinteni a helyzetre, akkor bizony rájöhetsz, hogy nem is megoldhatatlan a probléma. Tulajdonképp minden attól függ, hogyan tekintesz a megoldandó feladatra, amennyiben megoldás centrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, abban az esetben nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Felelősségteljes feladatot kapsz a hét utolsó munkanapján, amit elsőre igen kétségbeejtően élsz meg, hisz ritkán érzett teher nyomja ma a válladat. Az első gondterhelt pillanatok után azonban próbáld a minden porcikádat átjáró görcsöt levetkőzni és vedd elő azt a tudást, amellyel kiérdemelted a feladat végrehajtását. Amennyiben ugyanis elhiszed, hogy teljesíteni tudod a feladatot, akkor bizony elég gyorsan meglátod a projekt élvezhető oldalát is. Ha pedig sikerül tökéletesen befejezned, joggal vívod ki a környezeted elismerését. Na ugye, hogy nem is olyan lehetetlenna küldetés?

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapján nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt eltervezted, kétségbeesésre azonban semmi okod. Egyszerűen menj tovább a megkezdett utadon és ne hagyd, hogy eltántorítsanak a szembejövő akadályok. Hallottál már olyan akadályfutóról, aki megtorpan a gödör előtt előtt és inkább méterekkel kikerüli? Na ugye! Végy egy nagy levegőt, fuss neki és ugorj bele, hisz másképp nem fogsz tudni továbbmenni. Meglátod, ha rendelkezel elegendő önbizalommal és hiszel a képességeidben, nem fogsz magadban csalódni, csak fuss tovább a célodért és az eredményért!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapja nem úgy indul, ahogy azt eltervezted, úgy látszik minden ellened játszik. Annak ellenére, hogy pontosan és aprólékosan kidolgoztad a mai napra az ütemtervet, mégsem sikerül semmi. Ne aggódj azonban, a nap úgy is 24 órából áll, neked pedig tengernyi időd van arra, hogy apró változtatásokkal elérd végül azt, amit szerettél volna. Ne ess kétségbe, szedd össze a gondolataidat, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a saját érdekeid védelmében. Miért engednéd, hogy kontrollálhatatlanul sodródj a vízesés felé?! Ragadd meg az evezőt és vedd kezedbe az irányítást!

BAK (december 22-január 20)

Megfelelési kényszered olyannyira elhatalmasodni látszik egy bizonyos helyzetben, hogy gyakorlatilag minden egyes mozdulatodat átjárja az, hogy bizonyos szavaidról vagy tetteidről mit fognak gondolni rólad, emiatt nem igazán mersz semerre mozdulni. Ideje azonban, hogy kinyisd a szemed és ráébredj arra, mekkora tévúton haladsz, hisz amit eddig csináltál, az fényévekre van az önmegvalósítástól. Itt az idő tehát, hogy új utakat keress, amelyek elvezetnek oda, ahol teljes mértékig önazonos lehetsz! Most indulj az úton, amíg van rá lehetőséged, ne azzal foglalkozz, hogy másoknak tetsszen az, amit mondasz vagy csinálsz. A lényeg, hogy te megtartsd az egyéniségedet és a méltóságodat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki igen kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt a hét utolsó munkanapján, mely miatt neked kell magyarázkodnod. Amennyiben azonban már így alakult a szituáció, abban at esetben próbáld megértetni a többiekkel, hogy azok, akik felelősek a kialakult helyzetért, tulajdonképp csupán rádkenték az egészet, neked igazából semmi közöd az egészhez, sőt, te is áldozatnak érzed magad. Ne aggódj emiatt, korábbi tevékenységed és közismert tulajdonságaid alapján nem lehet gond, mindenki pontosan tisztában lesz vele, hogy az egész nem a te hibád!

HALAK (február 20-március 20)

Rengeteg energiád fekszik egy bizonyos projektben, amely a hét utolsó munkanapján a legnagyobb büszkeségedre megtérülni látszik. Büszkén mutatod meg mindenkinek, amit elértél, hisz ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de csak módjával ünnepelj, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy belevethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!