Napi horoszkóp április 7.: az Ikreknek fontos határidő betartása okoz fejfájást, a Mérlegek önzetlenségüket bizonyíthatják

Borítókép: Napi horoszkóp április 7.: az Ikreknek fontos határidő betartása okoz fejfájást, a Mérlegek önzetlenségüket bizonyíthatják Forrás: Pexels by Yan Krukov
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 7.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan többször megütötted a bokádat egy bizonyos üggyel kapcsolatban, mégsem akarnád feladni, hogy bebizonyítsd mindenkinek, bizony képes vagy sikert kovácsolni a semmiből. Amennyiben azonban egyetlen pillanatra megállsz és felelősségteljes gondolkodással mérlegelsz, abban az esetben rájöhetsz, hogy ez a teljesen feleslegesen futott kör csupán a hasznos energiáidat fogja felemészteni, semmi másra nem lesz jó, csak arra, hogy olyan lehetőségeket hagyj elúszni, amelyekben benne van a siker illata, miközben te olyasmiért küzdesz, amit már az első percben el kellett volna engedned. Ne ragaszkodj tehát semmihez, amellyel kapcsolatban többször lukra futottál, számtalan olyan dolog van a körülötted lévő világban, amelyben több esélyed van a sikerre, összpontosíts tehát azokra!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, segítségre szorulsz egy bizonyos helyzetben, egyelőre azonban nem akad senki, aki megszorítaná a kezed és kivezetne a bozótosból. Mivel tehát az a felállás, hogy magadra maradtál, épp ezért igyekezz kihozni a dologból a tőled telhető legtöbbet annak érdekében, hogy senki ne vonhasson később felelősségre. Nem kell feladnod sem az értékrendedet, sem menekülési útvonalat keresned, csupán használd fel a benned lévő tudást. Ha ez sem elég, legalább a lelkiismereted tiszta marad!

IKREK (május 21-június 21)

A mai nap gyakorlatilag az utolsó utáni másodperc is arra, hogy befejezz és leadj valamit, aminek éjfélkor jár le a határideje. Épp ezért helyezd ezt az ügyet a prioritási sorrend tetejére annak érdekében, hogy akadálytalanul sikerüljön pontot tenned a végére. Ne hagyd magad senki által elcsábítani, hiszen ez az a pillanat, amely még adott ahhoz, hogy tökéletesítsd a művedet, hogy a hibákat kijavítsd és úgy add át, hogy büszke lehetsz az eredményre!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle misztikus rejtélyek foglalkoztatnak, amelyektől jobb, ha távol maradsz, hisz nem lehetsz biztos abban, hogy nem sodor bajba az, ha mélyebbre ásod magad bennük. Épp ezért még azelőtt igyekezz némi önuralmat magadra erőltetni, mielőtt magával ránt az egész és késő lesz visszafordulni. Fogadd el, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől jobb, ha távol maradsz és inkább a kézzel fogható jeleket veszed számításba. Hidd el, sokkal jobban jársz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második felében kisebb kalamajkába kerülsz anyagi szempontból, nagyobb kiadás ugyanis az, ami terheli a bankszámládat. Akárhogy is gondolkodsz azonban, egyszerűen nem érted, hogyan remeghetett meg az egzisztenciális helyzeted, hisz érzésed szerint tudatosan éled az életed, ennek megfelelően jól bánsz a pénzzel is. Ne ess kétségbe, ez csupán egy rövidzárlat, nem minden nap kell ilyen vaskos összeget kifizetned, igyekezz úgy felfogni a helyzetet, hogy valamilyen szempontból ez is az épülésedet szolgálja!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valahogy abszolút az az érzésed, hogy minél több energiát fektetsz egy bizonyos dologba, annál nagyobb hátrányba kerülsz, ennek következményeként egyszerűen nem sikerül előrébb jutnod es végre lezárnod az egészet. Roppant bosszantónak találod a helyzetet, érthető okoknál fogva szeretnél tehát mindenáron véget vetni az egésznek. Gondold végig, hol kerülhet folyton porszem a gépezetbe és amennyiben sikerrel megtalálod, igyekezz a továbbiakban kiküszöbölni annak a lehetőségét, hogy bárhogyan hátráltasson. Fel a fejjel, ennél csak könnyebb napok jöhetnek!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!