JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 4.: a Bakok szeretnék a vágyaikat beteljesíteni, a Halak nagy változás előtt állnak

Borítókép: Napi horoszkóp április 4.: a Bakok szeretnék a vágyaikat beteljesíteni, a Halak nagy változás előtt állnak Forrás: Unsplash by Valera268268
A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 4.

KOS (március 21-április 20)

Valamilyen oknál fogva mindenáron ragaszkodsz az eredeti útvonaladhoz még akkor is, ha már csupán csak te követed, a többiek régen továbbálltak. Mielőtt azonban túl messzire jutnál egyedül és végleg elvesznél, érdemes elgondolkodnod rajta, hogy vajon megéri-e minden körülmények között kötnöd az ebet a karóhoz vagy megéri kicsit nyitottabbnak lenned mások véleményére és időnként lejjebb adnod az elveidből. Amennyiben megtapasztalod, hogy a rugalmasság miképp befolyásolja majd pozitívan az életed, hidd el, nem akarsz majd többé makacskodni, ez egészen biztos!

BIKA (április 21-május 20)

Nem vagy a változások híve, apró kicsi módosításokon is hosszasan gondolkodsz, a hét második felében mégis kissé kényszerhelyzetbe hoz az élet, ki kell ugyanis lépned a magad köré épített komfortzónából anélkül, hogy különösebben rákészülhetnél. Érthető módon tehát feszült vagy, nem szereted ezeket a hirtelen kialakult szituációkat, hisz pontosan ezek azok, amelyeket kilométerekkel elkerülsz. Ahelyett azonban, hogy ezen bosszankodsz, igyekezz meglátni a dolog pozitív oldalát, korántsem biztos ugyanis, hogy olyan rossz a helyzet, mint ahogy te látod. Ne ess kétségbe, nem az Univerzum dőlt össze!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra bizonytalan kérdésekre keresed a választ, nem nagyon tudsz eligazodni abban a helyzetben, amelyben jelenleg toporogsz. Nem kell azonban értékes időt vesztegetned arra, hogy mindenáron egyedül próbálsz boldogulni, keress valakit a közvetlen környezetedben, akiben maradéktalanul megbízol, hisz olyan kérdésekre kaphatsz választ, amelyekke kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Hálás lehetsz az illetőnek, hogy kivezetett a sűrű rengetegből, hisz nélküle emberöltőnyi időt töltöttél volna bizonytalanságban. Mire valók a jó barátok, ha nem erre?

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan még csak csütörtök van, te mégis a hétvégére koncentrálsz, hisz ugyan mögötted van egy hosszú hétvége, mégis olyan fáradt vagy, mintha legalábbis egy hegyet hordtál volna el a hátadon. Nagy kihívások vannak ugyan mögötted, joggal érzed tehát magad kimerültnek, ám még mindig van két nap addig, amíg valóban felteheted a lábad és átadhatod magad újra a semmittevésnek. Bármilyen nehéz is tehát a dolog, vegyél egy nagy levegőt és igyekezz odatenni minden akaraterőd, amennyiben ugyanis számonkérik rajtad, muszáj leszel felmutatni valamiféle produktumot. Kitartás, nemsokára hétvége!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szerettél volna többet kihozni egy bizonyos dologból, ám úgy alakult a helyzet, hogy nem tudsz már kozmetikázni a végeredményen. Ne csüggedj, hisz mindent megtettél azért, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok, ám előfordul, hogy bármennyire szeretnéd, egyszerűen nem tudsz bizonyos folyamatokat befolyásolni. Hidd el, lehet, hogy te látod a hiányosságokat, de külső személőként mások elismerően bólogatnak majd így is. Na ugye, hogy az a pohár félig tele van?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron szeretne közelebb kerülni hozzád, ám mindezt olyan formában teszi, ami nem feltétlenül fér bele a te értékrendedbe. Épp ezért eleinte próbálod figyelmen kívül hagyni az ilyesfajta közeledést, de rá kell jönnöd, hogy minél közömbösebb próbálsz lenni, az illető annál jobban nyomul majd. Mielőtt tehát teljesen félreérti a helyzetet és te magadra szabadítod, érdemes határozottan a tudtára adnod, hogy ne fárassza magát a feleslegesen futott körökkel, hisz nálad esélye sincsen. Magyarázd el, hogy hosszabb távon ilyenformán nemcsak nálad kelt visszatetszést, de mások sem fogják nagyra értékelni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Teljes meggyőződéssel hiszed, hogy időmilliomos vagy, hogy bármeddig halogathatsz dolgokat, majd egyszer csak úgyis minden megoldódik magától. A legnagyobb csalódásodra a hét második felében azonban mégis rá kell jönnöd, hogy bizony a határidő vészesen közeleg, te pedig még sehol nem tartasz. Legyen ez tehát egy intő jel számodra, hogy legközelebb nem érdemes figyelmen kívül hagyni az idő múlását, hisz az elvégzendő feladatok maguktól nem lesznek készen, amennyiben azonban számonkérik rajtad, mégiscsak illik valami használható eredményt felmutatnod. Ugyan megfizetted a tanulópénzt, de „minden jó valamire” alapon most már kívülről tudod, hogy következő alkalommal miképp gazdálkodj okosan!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Alapvetően gyanakvó típusú ember vagy, számos alkalommal okoztak ugyanis mások csalódást, ennek okán tehát nehezen szavazol bizalmat bárkinek. Ennek ellenére mégis úgy alakul az élet, hogy nincs más választásod, kénytelen vagy valakinek a kezébe adni az irányítást a hét második felében, hisz egyszerűen nincs rá kapacitásod, hogy egy harmincharmadik dolgot is bevállalj. Ugyan számodra is elég nagy kockázatot jelent az, hogy olyasvalakiben megbízz, aki akár könnyen vissza is élhet vele, még sincs más választásod. Ne gondold, hogy eleve el van rendelve a végeredmény, korántsem biztos ugyanis, hogy az illető nem fogja tudni teljesíteni a kihívást. Higgy egy kicsit jobban és nem fogsz csalódni!

NYILAS (november 23-december 21)

A határidő lejárta előtt jut eszedbe egy nagyon fontos részlet a hét második felében, amely befolyásolhatja a végkimenetelt is, emiatt tehát kissé meggondolatlan vesszőfutásba kezdesz. Mielőtt azonban összeakadnak a lábaid a nagy siettségben, érdemes megállnod egy pillanatra és átvenni azokat a folyamatokat, amelyeken végig kell menned ahhoz, hogy végül sikeresen teljesíthess. Logikus gondolkodással fel fogod tudni állítani azt a sorrendet, amely szerint haladnod kell és ez lesz a siker kulcsa. Ha átszakítod a célvonalat, méltán lehetsz büszke magadra, első azonban a munka! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Borzasztóan vágysz egy bizonyos dologra, fejben már meg is szerezted, a félelmed azonban visszatart attól, hogy nekivágj az útnak és megkaparintsd. Amennyiben valóban szeretnéd tehát magadévá tenni, fel kell állnod, levetkőznöd a kishitűséget és felvértezni magad egy adag bátorsággal és vissza se nézni, amíg a tiéd nem lesz. Meglátod, utólag visszatekintve nem is fogod érteni, mitől féltél ennyire. Időnként ugyanis a dolgok messziről sokkal félelmetesebbnek látszanak annál, mint amilyenek valójában!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem jön épp a legjobbkor, mégis olyasfajta kiadásokkal kell számolnod a hét második felében, amelyek váratlanul értek, hisz nem volt belekalkulálva egy nagyobb anyagi veszteség. Emiatt rendkívül bosszús vagy, nem érted, hogy tolhat így ki veled a sors, hogy pont akkor kell valamit kifizetned, amikor nem épp a legrózsásabb a helyzeted. Attól azonban, mert ezen rágod magad, még sajnos a valóság ugyanaz marad, épp ezért fogadd el -hisz változtatni nem tudsz rajta-, fizesd ki, amit ki kell és lépj tovább! Lehet, hogy most jobban meg kell majd húznod a nadrágszíjat, de semmi sem tart örökké, fel a fejjel tehát!

HALAK (február 20-március 20)

Nagy változás előtt állsz, mely kissé félelemmel tölt el, hisz fogalmad sincs, hogy egyik-másik lépésed milyen következményekkel jár majd. Azt is tudod azonban, hogy ha soha nem határozod el magad, ha soha nem lépsz ki a jelenlegi helyzetedből, jó eséllyel soha nem fogsz tudni maradandót alkotni. Épp ezért eljött az idő, amikor bizony le kell vetkőznöd a félelmeidet és elindulni az úton annak érdekében, hogy egy boldogabb, teljesebb életet élhess, amelyre joggal lehetsz büszke. Ne elégedj meg a jelenlegi langyos vízzel, akarj többet az Élettől!