JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 10.: a Bikákra tanulságos nap vár, az Ikreknek senkivel nem érdemes macska-egér játékot játszaniuk

Borítókép: Napi horoszkóp április 10.: a Bikákra tanulságos nap vár, az Ikreknek senkivel nem érdemes macska-egér játékot játszaniuk Forrás: Unsplash by Nikolaj Habib
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 10.

KOS (március 21-április 20)

Olyan tehertől sikerül a hét közepén végre megszabadulnod, amely már hosszú ideje nehezítette meg az életedet, megoldatlansága okán rengeteg fejfájást okozva neked. Most azonban eljött az idő, hogy megünnepeld végre a szabadságot: add át magad a megkönnyebbülésnek, kapcsolj ki teljesen, s ezúttal ne keress újabb legyőzendő akadályokat. Igyekezz úgy kipihenni a lelki fáradalmakat, hogy feltöltődj és legyen erőd az újabb jövőbeli megpróbáltatások elviseléséhez!

BIKA (április 21-május 20)

Tanulságos számodra a hét közepe, váratlan események terelnek ugyanis teljesen más irányba, mint amely felé a START vonalról elindultál, cseppet sem bánod azonban a tévutat. A veled történtekből azonban épülhetsz, tanulhatsz, s mindez a lelki életedre is pozitív hatással lesz. Általában nem vagy filozofikus típus, előnyben részesíted a kézzelfogható dolgokat, ez a mostani helyzet azonban eléggé elgondolkodtat. Annak érdekében tehát, hogy ebből képes legyél levonni a számodra legmegfelelőbb tanulságokat, tényleg erre van szükséged, hogy tisztázd magadban, miért éppen veled történik meg mindez!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben gyengéd érelmeket táplál feléd, mintegy arra várva, hogy valamiképp szabad jelzést adj neki, te azonban jelen pillanatban nem állsz készen egy új kapcsolatra, épp ezért jó ideje csupán flörtölsz vele. Ne feledd, könnyen előfordulhat, hogy minél inkább próbára teszed az illető türelmét, annál nagyobb eséllyel lesz a végén keserű a szája íze. Ha nem küldesz felé jeleket, hogy érdemes kitartania, előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy eltűnt, mint a kámfor. Ne játssz azonban macska-egér játékot vele, hisz annál megalázóbb nincs, mint mikor valakivel ilyenformán szórakozol!

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz a hét közepén, amelynek során az illető akaratán kívül gázol a lelkedbe, amit persze azóta is nagyon röstell. Ennek megfelelően minden fórumon igyekszik tudatni veled, hogy mennyire sajnálja a történteket, mintegy felszabadítást várva tőled. Ne tarts haragod, ülj le vele egy kávére és beszéljétek meg alaposan a konfliktus eredetét, találjátok meg a közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed, neki viszont rengeteg álmatlan éjszakát okozol!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bizonytalan helyzetbe keveredsz a hét közepén, mely azért sincs ínyedre, mert ritka esetek egyike, hogy fogalmad sincs annak megoldásáról. Mivel azonban nincs más választásod, minthogy valamiképp beleállj, épp ezért igyekezz minden tudásodat, illetve eddigi élettapasztalatodat összekaparni és bátran szembenézni vele. A legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva fuss neki, amíg késő nem lesz, amikor könnyen lehet, hogy már hiába próbálod a hegyen felfelé küzdeni magad. Most még meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepére roppant módon fárasztóra sikeredik, nem számítottál ugyanis arra, hogy váratlan események miatt kell majd egyik pillanatról a másikra alaposan összeszedned magad, s hogy minden kreativitásodra szükség lesz annak érdekében, hogy a bizonytalan helyzetnek pont kerüljön a végére. Roppant sok energiádat felemészt a pozitív végkifejlet elérése, olyannyira, hogy a nap végére gyakorlatilag úgy érzed, mintha legalábbis at El Camino-t teljesítetted volna, épp ezért az estét szenteld kizárólag a pihenésnek. Ne csinálj plusz programot, csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek kikapcsolnak és feltöltenek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén végre sikerrel tudod venni azt az akadályt, amellyel kapcsolatban azt gondoltad, hogy megugorhatatlan, ezzel pedig olyasféle sikert érsz el, amely mindenképp elismerésre méltó. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden gratulációt. Ez a győzelem tehát a tiéd, saját önerődből érted el, senki el nem veheti tőled. Ünnepeld méltóképp az elért eredményt, hívd el a barátaidat valahova, ereszd ki a gőzt, de csak óvatosan duhajkodj, hisz nincs még vége a hétnek, holnap tehát új kihívások várnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Jelen pillanatban elég foghíjas eszköztárral, egyedül küzdesz azért, hogy elérd a kitűzöt célodat, mely hatalmas falatnak tűnik. Arról nem is beszélve, hogy egyszál magadban indulsz csatába, senki nincs, aki akár lelki támogatást nyújtson. Amíg azonban nincs meg részedről a megfelelő taktika, addig elég halvány esélyed van a siker elérésére, érdemes tehát megállnod és végigzongorázni fejben a darabot. Ugyan ebben a helyzetben úgy tűnik, senki nem eped el azért, hogy segítséget nyújtson, mégis kérj meg egy hozzád közel álló személyt, hogy legalább az aggályaidat megoszthasd vele. Nem kell semmire kötelezned, de ha már könnyíthetsz a lelkeden, az is jelent valamit. Néha valóban nagyon félelmetesnek tűnik ugyanis minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal.

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a kollégáid között, aki kezdi túllépni a kompetenciahatárait veled szemben, olyasmit várva el tőled, amit nem hogy nem akarsz teljesíteni, de egyenesen felháborítónak tartasz. Az illető folyamatosan feladatokkal bombázna ugyanis annak ellenére, hogy rangban nem számít feletted állónak, megállás nélkül korrigálná minden lépésedet, noha nálad nem számít tapasztaltabbnak, neked pedig érthető módon kezd az agyadra menni. Mielőtt azonban vulkánként törnének elő belőled az indulatok, előtte egyetlen határozott mondattal igyekezz leállítani, egyúttal a tudomására hozni, hogy te alkalmatlan vagy az általa kijelölt szerepre, mi több, nem is akarod egyetlen percig sem a magadévá tenni, épp ezért mást kell keresnie a hatalmi játékára. Amennyiben megsértődik az általad elmondottakon, abban az esetben sem neked kell, hogy fájjon a fejed, te csak a saját feladataid teljesítésére összpontosíts!

BAK (december 22-január 20)

Komoly döntés terhe van a válladon, folyamatosan azon kattog az agyad, hogy miképp foglalj állást egy olyan helyzetben, amelyben egyelőre a sötétben tapogatózol. Fogalmad sincsen ugyanis, hogy hosszú távra mi lenne a legjobb megoldás a számodra, s azt sem, hogy a döntésed milyen hatással lenne a környezetedre. Zárj ki minden külső körülményt, ne figyelj a kéretlen tanácsadókra, de még azokra se, akikről tudod, hogy biztosan a javadat akarják. Gondolj végig mindent, aprólékos részletességgel elemezd a helyzetet, és úgy hozd meg a döntést, hogy valamennyi lehetséges szempontot figyelembe veszel. Mondd ki, amit ki kell, ne ragadj benne a helyzetben, hidd el, sokkal kevesebb álmatlan éjszakád lesz majd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a közvetlen környezetedben rendkívül nagy önzetlenségr tesz ma tanúbizonyságot veled kapcsolatban, mely rendkívül jól eső érzés számodra, érzed ugyanis, hogy minden körülmények között számíthatsz a támogatásáea. Ugyan nem vagytok általában véve mindennapos kapcsolatban, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha érdemes lenne szorosabbra fűznötök az együttműködéseteket. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás a segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kapsz tőle!

HALAK (február 20-március 20)

Kellemes csalódás ér a hét közepén, olyan hírt kapsz ugyanis, amire nem számítottál, de kifejezetten jó hatással lesz a projektre, amelynek felelőssége a nyakadban van. Mostantól tehát nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, hiszen az élet megoldotta a gordiuszi csomót és segít megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Épp ezért soha nem szabad feladni a reményt!