3 csillagjegy, akit a legjobban fog befolyásolni a közelgő kék hold

Borítókép: 3 csillagjegy, akit a legjobban fog befolyásolni a közelgő kék hold Forrás: Getty Images
Érdemes odafigyelni a következő időszakban! A Joy.hu cikke

Ha a szokásosnál idegesebbnek érzed magad, ne aggódj, nem kell a koffeinfüggőségedet okolnod (kivételesen). Ehelyett nyugodtan okold a jelenleg tomboló Szűz-szezont. Az évnek ez az időszaka ugyanis bizonyítottan növeli a stressz-szintet, hála a rengeteg elintéznivalónak. Jelenleg egy rendezetlen szekrény is elég ahhoz, hogy bárkit a mélybe taszítson ezekben a napokban, arról nem is beszélve, hogy a Merkúr és a Vénusz retrográd mozgása szinte lehetetlenné teszi, hogy a gondolatokat összefüggő tervekké alakítsuk. Hogy a dolgok még zavarba ejtőbbek legyenek, a közelgő 2023-as kék hold valójában arra ösztönöz mindenkit, hogy engedje el a tökéletességre való törekvés vágyát, és ehelyett fogadjon el minden elvont és kivitelezhetetlen dolgot.

Mi az a kék hold?

Kék holdnak nevezzük azt a ritkán kialakuló naptári helyzetet, amikor egy adott hónapban kétszer van telihold. Ezek után nem meglepő, hogy a kék holdak még a szuperholdaknál is ritkábbak, legutóbb 2009 decemberében volt ilyen, és a mostani, augusztus 31-ei kék hold után 2032 augusztusáig nem is fog újra előfordulni.

Na de térjünk a lényegre! Ha kíváncsi vagy, hogy vajon a te csillagjegyedre nagy hatással lesz-e augusztus 31-én a kék hold, akkor katt a galériára!