A nap tippje: különleges asztali dekor

Borítókép: A nap tippje: különleges asztali dekor
Megláttuk és megszerettük – ismerjétek meg ti is a Renée Raast!

Mielőtt még azt hinnétek, hogy egy méregdrága francia dizájnermárkáról van szó, gyorsan eláruljuk: a René Raas név mögött egy ízig-vérig magyar képzőművész áll, Kosaras Renáta, aki imádja a lakberendezést, a színeket, a természetet. Új márkájának, a Renèe Raas Home & Table Decornak küldetése van, mégpedig az, hogy az étkező – a lakás egyik legfontosabb helyisége – tökéletes hangulatot árasszon a meghitt együttléteken, családi ebédeken, vacsorákon, ünnepeken.

Renáta az egyes kollekciók megszületésekora a virágokból, a természetből és a színpaletta csodás harmóniájából merít ihletet. Szalvéták, terítők, szalvétagyűrűk, poháralátétek, díszpárnák – mind-mind összhangban vannak egymással.

A különleges technikával készített, kézzel festett szalvétagyűrűk egytől-egyik Kosaras Renáta keze munkái. A gyűrűk alapja faragott fahenger, amely kézzel festve, egyedileg készül – nincs köztük két teljesen egyforma.

Mi nagy gondban lennénk, ha ki kellene választanunk a kedvencünket, hiszen a kollekció minden darabja ámulatba ejtően szép. Ezek után valószínűleg mi is több gondot fordítunk majd a terítésre – mert igenis érdemes megadni a módját, hiszen ezek az apró örömök teszik széppé a mindennapokat!

További információért és a teljes kollekcióért keressétek fel a reneeraas.hu oldalt!