A hét befutói: Versenyszezonra fel!

Borítókép: A hét befutói: Versenyszezonra fel! Forrás: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan cuccokat gyűjtöttünk össze, amikkel nem lesz probléma a PB-döntés.

a hét befutói,futócipő,energiazselé,rajtszámtartó
Forrás: Hámori Zsófia
Ezekkel a kiegészítőkkel nem lesz gond a versenyen semmivel!

Nike Zoom Vaporfly 4% Flyknit

A versenyen fontos, hogy minden kiegészítőd támogasson abban, hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni magadból. Éppen ezért a Nike legújabb modellje még könnyebb és még jobban szellőző felsőrészt kapott. A 4% rendszer annyit tesz, hogy a következő fejlesztéseknek köszönhetően pontosan 4 százalékkal futhatsz gazdaságosabban: a könnyű, puha hab hatékonyabban juttatja vissza az energiát, a szénszálas talpbetét pedig az előrehaladást segíti. A cipőről itt találsz bővebb infót.

Compressport rajtszámtartó futóöv

Szuper társad lesz a futóversenyen, ugyanis amellett, hogy az energiazseléidet tudod tárolni benne, a rajtszámodat is rögzíteni tudod rajta. Könnyen állítható, rugalmas anyagból készült, így nem hátráltat a futásban. További információkért kattints ide.

Biotech USA energiazselé

Az összetett szénhidrátokban és zsírsavakban gazdag futózselé segít pótolni a futás közben elvesztett értékes tápanyagokat, így energiát ad, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Narancsos és őszibarackos ízben is kapható. A termékről itt találsz bővebb információt.

Olvasnál még a témában?