JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

7 hazugság, amit a feleséged mond 3.

Borítókép: 7 hazugság, amit a feleséged mond 3.
Leplezd le a füllentéseket!

Párkapcsolati tipek, párkapcsolati tanácsok, hazugság kapcsolatban
Az internetes előzmények mellett más titkokat is rejt a kapcsolatod. A Texas A and M University kutatása szerint az együtt töltött idő harmadában vezetik félre partnerüket az emberek. Amikor lebuknak, 10-ből 1 ember folytatja. Ettől függetlenü még mindig számolnod kell azzal a ténnyel, hogy az a nő, aki örök hűséget fogadott neked, rendszeresen füllent. "A nők szerint a füllentések és a kegyes hazugságokat sokszor sokkal jobbak, mint elmondani az igazat"- mondja Susan Shaphiro Barash, szakértő, író (Little White Lies, Deep Dark Secrets: The Truth About Why Woman Lie.)
Lehet, hogy azért nem mond igazat, hogy megvédjen téged. Az igazság az, hogy senki nem szeretne Pinokkióval ágyba bújni. Mikor kell, hogy jelezzen a hazugságdetektor? Olvasd el ezt a hét hazugságot- és készülj fel a lebuktatásra.
1."Nem szeretnék azonnal gyereket."
Próbáld meg még egyszer. Lehet, hogy nem szeretne még babát, de a fejében egyre gyorsabban ketyeg az óra. "A nők tudják, hogy nem lehet erőszakkal rávenni a férfiakat dolgokra- ezért nem is vagyunk erőszakosak"- mondja Lorraine. "Úgy teszünk, mintha nem érdekelne, nem ketyegne a biológiai óránk. De igazából egy bizonyos kor után belül teljesen kiakadunk, ha nem esünk teherbe." Még akkor is, ha csak 25 éves a párod, már gondolkozik a gyermekvállaláson, még akkor is, ha teljesen lazán kezeli ezt a kérdést.
2. "Nyugodtan pókerezz."
Azért ne annyira nyugodtan. Ha elmész a haveorkkal, ő megnézheti a kedvenc sorozatát, de nem örül ennek minden hétvégén. "A nők biológiailag kódolva vannak arra, hogy mellettük legyen a partnerük és szeretnének minél több időt tölteni vele"- állítja Lorraine. A gond az, hogy a nők tudják, mennyire értékeled a szabadságot-és a túl sok nélküle töltött hétvége éket verhet közéetk. "Egyik nő sem akar túl ragaszkodónak tűnni, ezért nem lesz teljesen őszinte azzal kapcsolatban, hogy mennyi időt szeretne tényleg veled tölteni"- mondja Barash.
3. "Semmit nem változtatnék rajtad."
Dehogynem. Ha a párod olyan, mint egy szép képeslap, általában a szerelmét próbálja meg kifejezni- egy kis túlzással. "Ha már komoly kapcsolatban éltek, nem szeretne vitába keveredni veled"- mondja Barash. "De a valóságban még tényleg szeretné, ha ledobnál 5 kilót, vagy 10-et, máshol dolgoznál vagy nem lenne olcsó a humorod." De szerinte akkor lesz nektek és neki is jobb, ha befogja a száját-és boldog marad a kapcsolatototk-, és nem panaszkodik.