Ezeket a pornóoldalakat Te is élvezni fogod, nőként

Borítókép: Ezeket a pornóoldalakat Te is élvezni fogod, nőként Forrás: Getty Images (Oleg Elkov)
A 21. században vagyunk, és igen, a nők éppúgy élvezik a pornót, mint a férfiak. A megfelelő hangulat megteremtése néha kihívás, és a pornó nézése segíthet megtalálni a keretet ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Azok számára, akik nem akarnak időt tölteni néhány 18. oldali keresési eredmény guglizásával, most segítünk.

A probléma az, hogy miközben az internet tele van mindenféle X-besorolású tartalommal, a „jó” pornó megtalálása nem is olyan könnyű mint gondolnánk, mert a többségük főleg férfi szempontú, ha értitek mire gondolok... Senki sem azt írja be a keresőbe, hogy „jó pornó”, mert akkor bizots, hogy az internet olyan zugában köt ki, ahová nem akart eljutni. A rengeteg pornó weboldal ellenére, ha olyasmit szeretnénk, ami A.) felizgat, B.) etikusan körülmények között keletkezett, C.) reális, az jelentősen szűkíti a potenciális pornó lehetőségek tárházát. Továbbra is megdöbbentő kihívást jelent olyan pornót találni, ahol egy nő valósághűen jól érzi magát, és nem kelt benned rossz érzést, szomorúságot, vagy éppen nem izgat fel.

Íme útmutatónk a 10 legjobb női pornóoldalhoz. Ne feledjük, hogy ahhoz, hogy a pornó teljesen etikus legyen, valószínűleg fizetni kell. De ne izgulj! Mutatunk olyat is, ami teljesen ingyenes. A jobb tartalomgyártás azonban költségekkel jár, így a nők kihasználása nélkül készülő oldalak, tartalmak készítéséhez te is hozzájárulhatsz.

Kattints a galériánkba és mutatjuk!