Egy film, amit már nagyon várunk! Íme az előzetes!

Borítókép: Egy film, amit már nagyon várunk! Íme az előzetes!
Szenzációsat alakít Anthony Hopkins és Helen Mirren a Hitchcockról szóló filmben.

November elsején mutatják be az Egyesült Államokban a Hitchcock című filmet, amelyben Anthony Hopkins alakítja a legendás rendezőt, feleségét pedig Helen Mirren, akit legutóbb Az ajtó című Szabó Magda adaptációban láthattunk.

Hopkins szinte felismerhetetlen a maszk alatt, ám a tőle megszokott zsenialitással hozza az excentrikus rendező figuráját. A film a Psycho keletkezésének történetét dolgozza fel: ez az az alkotás, amelyre Hitchcock mindenét feltette és amelynek sikerében eleinte senki, még a saját felsége sem hitt. A magyarországi bemutató dátuma sajnos egyelőre még nem ismert, de reméljük, hogy valamikor 2013 tavaszán már itthon is láthatjuk. Ha nem, nagyon, nagyon el leszünk keseredve...

Lelkes Hitchcock és filmrajongóknak addig is hadd kedveskedjünk az alábbi ínyencséggel: a This Is Not Porn/This Is Pure Beauty nevet viselő blog régi és nagyon ritka fotókat gyűjt össze híres emberekről, politikusokról, filmcsillagokról. Van itt kép a vígan labdázó Clinton házaspárról, abból a korszakból, amikor még mindketten az egyetem padjait koptatták, van bohóckodó és grimaszokat vágó Paul Newman, fiatal (nagyon fiatal, nem is gondoltuk, hogy volt ennyire fiatal) Woody Allen, és természetesen sok Alfred Hitchcock is. Jó mazsolázgatást!


Fotó: thisisnotporn.net