8 tipp, hogy a rántottád olyan legyen, mint egy Michelin-csillagos étteremben

rántotta,tojás Forrás: Getty Images
A rántotta az egyik legnépszerűbb reggeli étel, hiszen fehérjedús, finom, diétás, és sokféleképpen variálható. Tudd meg, hogyan teheted még jobbá!

Ha szereted a tojásos ételeket, biztosan te is gyakran reggelizel rántottát. Ha pedig sokszor eszed ezt az egyszerűen elkészíthető kaját, elépzelhető, hogy néha unalmasnak tartod, pedig nem kéne. A rántottában az a jó, hogy villámgyorsan elkészül, megfizethető, variálható, és néhány kis változtatás is elég ahhoz, hogy egészen más ízvilágot adj neki.

Néhány sztárséf elárulta a trükkjét a legtökéletesebb rántottának, amelyek segítségével olyan ízű lesz ez a tojásos finomság a te konyhádban is, mintha maga Gordon Ramsay sütötte volna egy arany serpenyőben.

Tanuld meg, hogy készül a különlegesen finom rántotta, egyenesen a sztárséfektől.