Kvíz a rajongóknak: felismered ezeket a sorozatokat egyetlen fénykép alapján?

Borítókép: Kvíz a rajongóknak: felismered ezeket a sorozatokat egyetlen fénykép alapján?
Lássok, mennyire vagy sorozat-függő!

A sorozatok fénykorát éljük, és ezt mi sem bizonyíthatná jobban annál, hogy már a legnagyobb sztárok is vállalnak bennük kisebb-nagyobb szerepeket. Csakhogy mondjunk is egy példát, Lady Gaga az Amerikai Horror Sztori egyik legfontosabb karakterét alakította az 5. évadban, és nem ő volt az egyetlen! A választék pedig nagyobb, mint valaha: elkezdődött a Trónok harca legújabb évada, az Agymenők sikeresebb, mint valaha, és az X-akták is folytatódik. 2017 legújabb, legklasszabb sorozatairól nem is beszélve!

A leghíresebbek mellett azonban sokszor eltörpülnek bizonyos műsorok. Biztos, hogy te is nézel olyan sorozatokat, amelyekről kevesebbet lehet hallani vagy olvasni, pedig megérdemelnék a reflektorfényt. A kvíz összeállításánál mi ezekre is gondoltunk, és egy izgalmas játékra invitálunk, amiből kiderítheted, mekkora rajongó vagy valójában! A jelenlegi leghíresebb sorozatokat értelemszerűen nem tettük bele a tesztbe, hiszen túl egyszerű lenne felismerned őket: de vajon ezek menni fognak?

Te fel tudod ismerni az összes sorozatot mindössze egyetlen fotó alapján?

Kommentben írd meg nekünk, hány pontot sikerült szerezned! Ha pedig jól jönne egy klassz sorozat-tipp, mi ezeket ajánljuk: