A karantén az új wellness

koronavírus,zen,wellness Forrás: Getty
Mutatunk tíz illóolaj párologtatót, amelyek segítségével akár wellnesshangulatot is teremthetsz a karanténban.

Az utolsó pillanatig senki nem hitte, hogy megtörténhet az, amit a klímakutatók, tudósok és filantrópok évekkel korábban előre jeleztek. Túl gyorsan éltünk ahhoz, hogy észrevegyük, mennyire nem fenntartható módon élünk, mennyire eltorzult értékek mentén mozgunk a világban. A koronavírus-járvány új kihívások elé állít bennünket, amelyek megugrásához elengedhetetlen, hogy lassítsunk, rendet tegyünk fejükben, rendet tegyünk szorongó lelkünkben.

Lassulj le, töltődj fel!

Másképpen nem megy. Ha most nem tanulunk hibáinkból újra és újra ugyanazon nehézségek előtt találjuk magunkat. Anélkül, hogy lebecsülnénk láthatatlan és alattomos közellenségünket, azt mondjuk, örülj, hogy karanténba kerültél, mert ha nem örülsz, akkor is karanténban leszel a következő hetekben, talán hónapokban is.

Tekints az izolációban töltött időszakra új kezdetként, új lehetőségként. Nem mondjuk, hogy könnyű lesz, a feladatot senki nem végzi el helyetted. Éppen ezért első lépésként teremtsd nyugalmat a karanténban. Ha eddig nem hittél a bizonyítottan gyógyító erejű illóolajok erejében, akkor most ez (is) megváltozik.

Mutatunk tíz illóolaj párologtatót (diffúzor), amelyek segítségével akár wellnesshangulatot is teremthetsz a karanténban.

A nyers propolisz felülmúlhatatlan tulajdonságai felrobbantotta a kozmetikaipart kelettől nyugatig. Kevesen tudják, hogy a legendásan szép, selymes bőrű koreai nők egyik titkos, bőrmegújító csodafegyver...